zanimljiva konstatacija
Prove me wrong Koliko imaš Split Screen Coop igara na X360 i PS3, a koliko na Wii? Ili na Wii U?
ma nisam stigao da editujem
odnosilo se na danijelov post za 32 inca tv i prodaju heheheh
ali i za ovo tvoje je leglo kako treba taman
realna situacija jeste takva
Mnogo su para pucali na silne gluposti.Za 6 i po godina izbacili su 3 engine-a i jos su najavili cetvrtu verziju umesto da su se zadrzali na jednoj verziji i polako nju update-ovali optimizovali itd.
Takodje pogresili su sto su isti taj engine dali narodnoj masi za dz umesto da su stavili neku sitnu cenu pa da i odatle cure pare.
Jos jedna greska u nizu je prelazak u grad sa crysis-om kao i njihova politika F2P igre.
Bice mi zao ako puknu ali sa druge strane sami su krivi.
Izabrali su loseg partnera, i sada im se obilo o glavu. Microsoft izgleda kao brod koji tone, nije ni cudo sto su povukli sa sobom Cry-ovce. Nije Ryse glavni razlog, ali sigurno je uticao. Crytek nije nikada pravio toliko lose igre, dok MS nije umesao svoje prstice, verovatno su ih pritiskali da bude Kinect friendly, i veoma jednostavan za upravljanje.
Kockali su se na veliko, sad ce verovatno slediti akvizicija uz znacajan downsizing, kresanje troskova bukvalno do nivoa biljaka u kancelariji, i fokus na PC. Alternativni scenario, koliko god se cinilo suludim, i ne vidim da se negde spominje… je da ih kupi niko drugi nego sam Microsoft. Time bi se pokazali istovremeno kao dobrotvor koji nece da pusti niz vodu dojucerasnje partnere, a za male pare mogu da dodju do talentovanih ljudi.
Nokia je to osetila na svojoj kozi!
Stigao demanti
Ryse stvarno nije toliko losa igra, ima sasvim ok pricu (nije sad da ce mozak da vam oduva) oni su iskoristili to sa Rimljnima koliko su mogli… Po mom nekom misljenju. I kraj igre, npr nisam ocekivao da ce bude takav, u dobrom smislu. Cak je imao potencijala mozda i za neki nastavak, vremenom. Sto se ove igre tice, njih je u stvari u***lo to sto je ta igra prvo trebala da bude na x360 za Kinekt, i nisu imali vremena da u full-u sve to isprave kada su odlucili da to bude igra u trecem licu sa gomilom razlicitih poteza i sl. …Microsoft…
Nemci su tehnicki stalno bili dobri ali za sve ostalo su velika 00000000…,…