Pozdrav svima, moze li mi neko reci koliko zauzima crysis 3 kad se instalira? Meni je neki lik nekidan narezao crysis 3 hunter edition od 8.14 gb, kaze da ga je verifikovao kroz Abgx360 i da je sve fino narezao. e sad, kad ga instairam na hdd on zauzima 5.1 gb, sto mi je skroz cudno, trebalo bi makar 7 gb da bude. drugi problem je sto ponekad frejmrejt pocne da opada da igra postaje ne igriva, a gledao sam walkthroughove na yt, tamo je sve ok, opadne ponekad fps ali ne bas kao kod mene. Cudno mi je i to kad ubacim disk i kad se pojavi slika tj kad podjem da ga instaliram, u pozadini stoji slika crysisa 2…Ima li jos neko slicnih problema?:hm
Igra zauzima toliko kad se instalira to je ok. Za pad sa frejmrajt-om ne znam nisam imao problema za sada mada sam malo odigrao. Proveri ti disk preko abgx. Moguce da je lose narezan disk.
Ako pada framerate do te mere da je igra ne igriva 99% nije dobro narezana.
Ali uzmi u obzir da je ovo Xbox i da FPS stalno zna da pada ispod 20fps-a i tada počne da izgleda kao slideshow
pa i nije sad bas da je i ne igriva ali ono, na yt kao da mi deluje da je malo veci fps
@dejan-k a da li je i tebi isto slika iz crysisa 2 pri instalaciji?
Meni jeste, tako je i kod drugih sigurno, to nije problem. Ljudi koji su pravili rip su malo pomesali stvari i takva je slika, iz Crysis-a dvojke. Izasao je patch, pa probaj sa patch-om. Meni radi ok, ima nekih oscilacija u framerate-u ali nije nista specijalno, moze da se igra. Nikada mi se nije desio “slideshow” kao sto je Wahad (Davey) napisao.
Ok…videcu prvo da ga patchujem pa ako nista, videcu da mi ovaj nareze opet. Hvala u svakom slucaju na brzim odgvorima, moze lock.
Ako misliš da će ti raditi kao CoD, previše se nadaš…
Zezao sam se naravno, nije slideshow ali jeste nizak fps u nekim trenucima, toliko da ne možeš lepo nišaniti.
Cudno mi je i to kad ubacim disk i kad se pojavi slika tj kad podjem da ga instaliram, u pozadini stoji slika crysisa 2
Takav je rip i kod mene je isto na RGH konzoli.
Istripovao si se za framerate, to nema sanse da varira od verzije do verzije, na YT ne mozes dobro da procenis…