Cover download

Postoji li nacin da ja skinem na PC omotnice od igara pa da ih ubacim preko USB-a ili FTP-a, jer imam problem sa ISP-om nedaje mi vise od 2 ip adrese da imam a 2 racunara su vec prikljucena na net. Postoji li neko resenje ili BAS mora preko neta?
Google search kaze mora preko jqe360.

Skini omote gde hoces, udji preko httpa u konzolu iz browsera pa zakaci omote videces gde da ides… username je fsdhttp a pass je xbox

Sent from my Samsung Galaxy S2 using Tapatalk

Probacu kasnije ili sutra samo da nadjem neku lan karticu koja radi… Pa javljam!

Koliko sam primetio FSD 3 skida Covere mnogo sporo i usporava trokira malo dok skida, nije blokirao

skida sporo ako ne podesis da skida manje screenshotove tj 5 umesto 10, a i onako mozes da stavis 1 jer ko gleda shotove heheh, ali coveku treba bre manuelno, neka izvoli :slight_smile:

meni skida brzo ali meni weather widget jednostavno ne radi. btw, iskljucio sam opciju skidanja screenshotova jer nisam pogledao nijedan. ustedeo sebi skoro 2.5gb prostora s obzirom koliko imam igara na eksternom hardu, plus mnogo brze radi. mali hint :slight_smile:

Uspeo! Prikaceno na komp, stavljena na LAN i na Xbox ista adresa, subnet, gateway i dns, ulogovao se, i sve lepo i jednostavno namesteno. Sada game lista izgleda dosta lepse :slight_smile:
Hvala Vlado na pomoci :slight_smile:
Lockovao sam samo neka neko stavi prefix ''Reseno".