Control

Remedy. Dovoljno je reci. Bas mi je drago sto nastavljaju u ritmu visokobudzetnih surealnih single player igara.

Čudo da niko nije objavio :smiley: Gospodin Alan :smiley:

https://youtu.be/XuTUU24L15o

1 Like

Jel odigrao neko ovo?

Igram par sati, igra mi je blago rečeno nezanimljiva. Hoće li se popraviti ikad ili da bataljujem?

Bataljuj! :joy:

2 Likes

Meni je pocetak suvise bio haotican, probao sam ponovo i skrgutao na kvazi X files vibe i paranormalno ludilo od samog pocetka. Ipak, verujem da kasnije ipak prica mora dobiti neki smisleni okvir, a sama akcija i napucavanje sa pistoljem nisu losi. Bolje nego besmisleni grind u Fifi, u svakom slucaju. Samo bih igrao verziju sa raytracingom na series X ili PS5 :frowning:

Meni je igra ok, samo ne znam zašto je bila nominovana za GOTY 2019.

1 Like

Na Giantbomb cak i uzela GOTY, kroz diskusiju sam saznao da je dosta price ispricano kroz dokumenta koje nalazite u igri, mene nije vuklo da citam.

Meni je igra bila jedan stepenik iznad meh, ali dobro, ko me sta pita.

1 Like

Čitanje je baš suvoparno, barem da ima VO pa još i nekako. Čak i kad se gleda multimedia, čedto se vrti jedan te isti video. Produkcijski posno.

1 Like

Meni je bila igra skroz ok , čak mi je se i svidela da sam razmišljao da uzmem i Dlc za nju , a onda su ubrzo najavili Ultimate ed. verziju igre i odustao sam od kupovine dlc pošto neću imati next gen patch za vanila verziju jelte :sweat_smile:

Citanje dokumenata i upijanje atmosfere je bitan deo iskustva. Gameplay je dosta zanimljiv jednom kad se otkljuca par moci poput lebdenja, a bacanje kancelarijskog namestaja ne gubi na sarmu ni stoti put.

Al igra gubi paru u drugoj polovini. Nekako se stvari ili ne razrese ili se metiljavo razrese. Kad sam dosao do tacke gde pocinje DLC koji direktno ima veze s alan wakeom, vec mi je bilo dosta te sam samo preskocio celu deonicu jer sam hteo da zavrsim s igranjem.

Ko sto rece @iKaran, kad se sabere prica, jedan stepenik iznad meh. Nije mi zao sto sam odigrao, al sam ipak vise ocekivao.

1 Like

https://youtu.be/-Vn9LXYdyfI

Next gen :joy:

Stvarno je ovo ovako? O zaboga, ne znam kako je moguce, mislim ili sam ozbiljno precjenio mogucnosti novih konzola, ili je Control lose optimizovan.

Ono sto znam je da je meni na kompu radio veoma lose, tako da naginjem ka losoj optimizaciji.

Ovo je još graphics mode, mogu misliti u performance koliko tek ode dole. Videćemo na XSX, ali očekujem da bude bolja situacija.

Cross-gen igra. Samo polako. :wink:

Pitanje je koliko će se sam Remedy uopšte baviti XSX verzijom, izgleda da su to outsourceovali.

https://youtu.be/8bkm9-DEbew

Mnogo bolje izgleda u 30fps-a na ps5, ali nekako ne uspevam da svarim igru da me pokrene… Više vremena sam potrosio na stvari koje sam pročitao nego što sam odigrao :man_shrugging: