Control dolazi u Xbox Game Pass?

Šuška se da Control dolazi u Game Pass u drugoj polovini decembra ili u januaru…

izvor:

Jump to 44’02", words from Spencer itself.

“I thought Control was really good, it didn’t reach enough people, so I’m glad to see it’s coming in to Game Pass so hopefully more people play it.”

6 Likes

Opa

1 Like

Izuzetno lepo ako je tacno.

Izgleda sam jedini koga ova vijest nije obradovala

Control kaže ne… za sada

Hm, pa sta sad, neko Philu nije objasnio da mora da cuti, mozda je prekrsio NDA pa je Control raskinuo deal, ili ga je neko pogresno informisao.

Ali da jako je stara vest da bi mogao da bude u passu jos pre nego sto je igra izasla, video sam dosta topica u kojima se nabraja zajedno sa Outer Worlds i slicnim igrama.

Pise da stiže i na Gamespot sajtu…sad ne znam koliko je to validno.

Zavrsio juce base igru, odmah me bacio na prvi DLC nakon toga. Prilicno sam zadovoljan na kraju, iako se gameplay sveo na ultimativni jedi-fest sa telekinezom i letenje protivnika na sve strane, dok se u Jedi igrama macujemo pola sata, eh.

Na kraju sam jos pomalo i zavoleo uvrnutu pricu, jedva cekam da vidim sta ce finske psihopate sledece da smisle :smiley:

1 Like

Lepa vest, no ja odigrao odavno. Bude mi malo zao, dok idem tako kroz gp katalog, koliko ima neverovatnih igara koje sam kupio za punu cenu.

Sad kad me neizdrz oko novih naslova mnogo manje drma nego ranije, nije mi mnogo tesko da sacekam, bilo popust bilo gamepass. Ovako na prvu loptu ne mogu da smislim koja igra do kraja godine izlazi a da moram odmah da je posedujem. Mozda Diablo 4, al cak i tu nada oko akvizicije umire poslednja.

3 Likes