COD WW2 LEAKED


2 Likes

Bilo bi lepo. Eto sada se i jesen zahuktava. Destiny 2 (Sep), COD WW2, SW BF2 i verovatno jos neki FPS moze se ocekivati za taj period godine. Bice zanimljivo :slight_smile:

Isckrcavanje na Normandiju. Pun pogodak.

Sad još pogledat film “Spašavanje vojnika Rajana” sa Tom H i nek hajp počne :smile:

1 Like

Cekaj,pa ja sam igrao cod iskrcavanje na Normandiju…davno… na ps2. Ne razumem…
Ili to bese medal of honor…

I ja sam, ali… Ali… I got nothing.

CoD II

Zar za toliko nemate novih ideja, raspadi dizajnerski ?! Dajte nesto novo,istorija i svet su pozornica. Znam da je mnogo toga ispucano,al mnogo toga je i preostalo.

Hvala,lordish. Da,to sam igrao jako davno. Kada sam kupio ps2 u beosoftu.

Ma nema na čemu, i ja sam se prisjetio :smiley:

Jeste i ovaj CoD propao kao zeton. Cim su vidjeli da ima smisla ovo sto Battlefield radi, odmah i oni da se i oni prikljuc. Stvarno serijal koji je izgubio kompas, cim vide da je nesto uspjesno, i oni se prikljuce trendu. Samo se bojim ako Splatoon 2 bude hit, eto nama Call of Duty: Paint Everything igre.

3 Likes

Vidjećemo na šta će ličiti,sigurno će amerika spasiti evropu od zlih ss ovaca uz pomoć vanzemaljaca :wink:

2 Likes

Eh kad se setim te misije…
Stvarno mi nedostaju takvi momenti u COD…

Meni je ovo pun pogodak,znaci uboli su pravo vrijeme,odavno sam zelio cod waw remaster,ali ovo je jos bolje,samo ono sto bih stvarno zelio je gameplay iz nemacke(nacisticke) ili bilo koje osovinske drzave,makar dok su pobjedjivali do 1942 posle kao neki switch na antifasiste i kraj rata,to bi bio pun pogodak po meni

koliko se secam, iskrcavanje u normandiji je bilo u prvom medal of honor

Meni lično je WWII tematika najdosadnija za igre (pa i filmove). Bilo bi lepo da se CoD i BF vrate ovozemaljskim istorijskim temama a Halo ostane SF šuter kao što svemir zapoveda i sve super. Ovo u vezi WWII bi mi bilo zanimljivije da je u pitanju alternativni istorijski timeline, poput Resistance serijala. Mada, kako sve oko CoD može biti sumanuto, garant ovog puta iz daleke budućnosti putuju kroz vreme pravo u WWII gde laserima praše po zombi nacijima.

Sve mi se nesto cini da su first person shooteri u blagoj krizi. Guerilla je to prva shvatila i odustala od solidno uspesnog Killzone-a. Zanr je postao ustajao. Half Life 3 se nece nikada desiti. Poslednji Halo je relativno lose prosao. Prosle godine imali smo prakticno samo Doom, ove godine Prey, uz obavezno nov CoD i BF. Star Wars battlefront hajp je trajao koliko i za novi film. Titanfall 2 je bio sjajan, ali prodaja slaba. Doduse, Destiny i Overwatch su uspeli. Ne znam.

Ne bi rekao, kada pogledamo da je FPS zanr(citaj igra Overwatch) osvojila goty ove godine, ako mislis opcenito na FPS kao zanr, a ne na ove igre koje si naveo.