COD: Infinity Warfare i COD 4 Remaster zauzimati će minimum 130GB HDD prostora

Nasao sam ovaj podatak koji pokazuje da oba dvije igre, COD 4 Remaster i Infiniti Warfare zauzimaju 130GB HDD prostora, sto ne sumnjam da ce to ici i preko 150GB, kada pocnu update-ovi, nove mape…

COD 4 je sluzbeno izasao 5.10.2016. , a za njega znamo da ima 40GB, sto bi po ovome znacilo da ce samo Infiniti Warfare imati 90GB.

Evo cisto mali refresh - malo hajpa za one koji cekaju IW :slight_smile: :

Auu kako su dobru foru ubacili, odnosno easter egg. Time paradox, kada pucate Zakhaeva snajperom u Pripyatu, iza njega u dzipu sjedi Makarov. Upucajte i njega i dobicete trofej, a MW 2 i MW 3 se nece desiti :slight_smile:

Svaka cast na ideji. Ipak nije klasicni remaster u pitanju vec ima nekih promjena i dodataka.

@predator

[quote=“S.T.A.L.K.E.R, post:2, topic:11637, full:true”]

Svaka cast na ideji. Ipak nije klasicni remaster u pitanju vec ima nekih promjena i dodataka.

@predator
[/quote]Ma brate samo pokreni igru, sve ce ti biti na prvu jasno, da to “nije” onaj COD 4 iz 2007 :slight_smile: , tako reci “nema veze” jedno sa drugime. Probao sam prvu misiju, i krenuo drugu…nisam dalje igrao jer sam zavrsio do kraja BO 3 kampanju(nakon godinu dana, posto se igrao samo MP). Uglavnom ceka se i MP za COD 4. Ali bas mi se sada prelazi kampanja :slight_smile: ali od danas pocinjem sa Mafiom 3, tako da…Polako uz MP cu prelaziti i kampanju(cod 4). Takodjer su na zahtev igraca napravili da se moze iskljuciti u MP-u one notofikacije…sto iskacu po ekranu.

Mogu im samo reci sto se remaster-a tice, kapa im do poda!

Activision’s latest trailer shows a glimpse of what you’ll see in the upcoming Call of Duty: Infinite Warfare beta.
The biggest new addition, seen in action in the trailer, are the Combat Rigs, special systems a player can choose to gain different weapons and abilities. There are six in the main game, though you can only get your hands on three in the beta: the Warfighter, Merc, and Synaptic.
In addition to these new builds, you’ll be able to play across multiple new maps and modes, including the brand new keep-away style Defender mode. Check out our earlier rundown of the beta’s contents for more details on the Rigs and game modes that are included.

The first beta phase is open to PlayStation 4 players only, and begins this Friday, October 14th. It runs until Monday, the 17th. Then, the second beta phase, which is open to both PlayStation 4 and Xbox One players, runs from October 21st to October 24th.
Call of Duty: Infinite Warfare releases in full on November 4th.