prosle godine je pisalo da ce Arena paket biti svima besplatan do 31.12.2013 pa su onda 10 dana pred taj datum produzili do 31.12.2014 a verovatno ce i posle da produze, jer to ako ugase, ponuda kanala je krs zivi
Na SBB-u imam Rai Uno, hteo sam da vidim najavu utakmice sa Urugvajem ali me dočekao crn ekran.
Malo sam istražio i našao ovo: "Satellite Digital DVB-S (scrambled in Mediaguard during some events) on Hotbird, Astra, Atlantic Bird and Hispasat.
Pretpostavljam da ovo znači da sam Rai skrembluje signal, da nije do SBB, a za HRT verujem da SBB isključi.
Valjda ćemo nekad dobiti otvorenije tržište i više provajdera. Da uopšte nema u opticaju da iko kupuje ekskluzivu. Čini mi se da je lelekom pre par godina kupio arene i onda nije ni logično da će konkurentu sbbu uopšte dati mogućnost da arene ubaci u svoj paket. Ispade da je najbolja ponuda kanala Kds, ali opet pitanje jel im net dobar kao sbbu
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Imam ja KDS-ov paket (neki silver), dobijes digitalnu kablovsku i net od 15mb/s, a pre toga sam imao neki matori paket, oba su funkcionisala odlicno tako da mislim da tu ne bi trebalo biti problema.
Ja sam kontao da je isto neki ADSL ko kod lelekoma pošto su nekad bili ista kompanija. Sada znam šta i gde kad istekne tekući ugovor kod sbba