Cenzurisanje kanala na kablovskoj

prosle godine je pisalo da ce Arena paket biti svima besplatan do 31.12.2013 pa su onda 10 dana pred taj datum produzili do 31.12.2014 a verovatno ce i posle da produze, jer to ako ugase, ponuda kanala je krs zivi

Na SBB-u imam Rai Uno, hteo sam da vidim najavu utakmice sa Urugvajem ali me dočekao crn ekran.
Malo sam istražio i našao ovo: "Satellite Digital DVB-S (scrambled in Mediaguard during some events) on Hotbird, Astra, Atlantic Bird and Hispasat.

Pretpostavljam da ovo znači da sam Rai skrembluje signal, da nije do SBB, a za HRT verujem da SBB isključi.

Valjda ćemo nekad dobiti otvorenije tržište i više provajdera. Da uopšte nema u opticaju da iko kupuje ekskluzivu. Čini mi se da je lelekom pre par godina kupio arene i onda nije ni logično da će konkurentu sbbu uopšte dati mogućnost da arene ubaci u svoj paket. Ispade da je najbolja ponuda kanala Kds, ali opet pitanje jel im net dobar kao sbbu

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Imam ja KDS-ov paket (neki silver), dobijes digitalnu kablovsku i net od 15mb/s, a pre toga sam imao neki matori paket, oba su funkcionisala odlicno tako da mislim da tu ne bi trebalo biti problema. :slight_smile:

Ja sam kontao da je isto neki ADSL ko kod lelekoma pošto su nekad bili ista kompanija. Sada znam šta i gde kad istekne tekući ugovor kod sbba :smiley: