Cena Game Passa i sličnih pretplata

Napravio sam profil sa poljskom adresom i registrovao se za Amazon Prime, stvarno je cena 49 zlota. Ne prihvata ni pod razno Gaming, kako sam razumeo mora se ipak imati kartica sa poljskim brojem. Prime video radi perfektno. Luna radi takođe.

2 Likes

Sto se tice Amazon Games, daju igre na svom Amazon games (ili kako se vec zove), GOG i Epic Games Store.

Do sada sam redeem-ovao 50-ak igara, sve najurednije rade na RoG Ally.

2 Likes

Kako redeem-ate te igre kad kao nije Prime Gaming dostupan kod nas?

1 Like

Isto pitanje imam

Registrovati Amazon Prime trial sa US adresom i country, ne treba VPN, linkovati Epic i GOG accounte za Amazon Prime, uzeti 72 igre džabe

1 Like

i igraces dok traje trial :rofl:

once you download these games, they’re yours to keep forever

1 Like

Upravo ovako kako je @holocen napisao-USA Amazon pretplata, GOG i EPIC acc nema veze koji su regioni, bar mislim.

Nisam se nešto zadavao oko toga do kada mi traju igre, ali vjerujem da su za stalno. ali čak i ako nisu, GOG je DRM free platforma, ne bi trebalo da postoje neka ograničenja.

U svakom slučaju najbolji deal u gamingu trenutno je Amazon Prime Gaming.

Sad gledam, izgleda da je ipak dostupan i Prime Gaming kod nas. 7€ mjesečno, za Prime Gaming i Prime Video. Prije nije bilo. Znači ne mora US nalog.

1 Like

Plaćam taj Amazon prime već mjesecima, tek sam skontao da mi je Prime gaming uključen u pretplatu. :rofl:

3 Likes

Bravo za otkriće, polomih se vrteći strane države

Ja ovo koristim vec tri godine 49=oko 10eur za celu godini i prime video i skupljam igre. I twich imate prime suscrabe kod jednog pratioca.

Juče platio ovaj Amazon Prime i skinulo mi oko 7€ koliko je trebalo. Ali jutros mi došla poruka da au skinuli dodatnih 2.09 BAM što je otprilike nešto malo više od 1€. Zna li iko šta to može biti? Je li se dešavalo ikome? Slao sam poruku customer service ali au mi odgovorili da sam kontaktirao amazon tačka com a trebam .eu a ne da mi se sad pisari pa čekat opet da se jave. Možda zna neko tu šta može biti?

Verovatno uobičajena provera kartice. Kad je vezuješ za neki servis dešava se da povuku 1€/$/£ ili neku drugu valutu koju storniraju naknadno.

Ajd vidjeću hoće li stornirati. Karticu sam vezao još kad je Fallout serija bila. Ovo mi naplatili uredno i onda satima kasnije, skinuli ovo dodatno.

Ako ti stize u sms proveri, treba da stoji Amazon verify uz to.

Nema ništa verify, stoji isto kao ovo što sam platio.

Ja sam ovde uzeo logovo se sa mojim starim us nalogom dodao karticu i vec trecu godinu traje.
https://www.amazon.pl/prime

2 Likes