Super heroja nikad dosta pa nam tako stiže video igra o jednom od najstarijih i na zapadu jednom od najpoznatijih super heroja koje je Marvel ikada stvorio.
Sega u bliskoj saradnji sa Marvel-om nam donosu sagu o ultimativnom super ratniku čije je oružje kao i njegov zaštitni znak, njegov prepoznatljivi štit. Sega obećava kako će saradnja sa Marvel-om rezultirati igrom takvog kalibra kakvu kako igrači tako i fanovi legendarnog stripa očekuju. Iako će najverovatnije izaći uporedo sa istoimenim filmom, igra se neće držati radnje filma ali će se radnja igre dešavati u istom univerzumu za vreme Drugog Svetskog rata pa će tako igrači u ulozi Kapetana Amerike moći da se konačno lično obračunaju sa nekima od najpoznatijih kapetanovih protvnika kao što su Iron Cross, Hydra, Arnon Zola kao i jednim od njegovih najvećih neprijatelja Red Skull.
Da li će ovo ostvarenje dostići slavu jednog Batman: Arkham Asylum-a ili će biti osrednja igra kao i većina superherojskih igara vreme će pokazati a igra izlazi za desktop i handheld konzole sadašnje generacije u 2011. godini
Izgleda lepo…mada sega je do sada po mom iskustvu na ps2 pravila prosecne igre, lepe i igrive ali nista spektakularno.Dobro, sa izuzetkom Shining Force :).
Steta sto sega nije do sada napravila neki Shining Force za box, to bi me odusevilo :).
Od svih superheroja ovog najvise mrzim
Inace najbolja kapetan amerika igra je avengers ali nes verzija!Presao sam je par puta jos 94 na nesu i odigrao par puta preko emulatora bna psp-u
Bilo bi dobro da je urade kao watcmena, moze biti zabavno ako ubace havoka pa da igras udvoje onako kao stare tabacine
hm, donekle, osim modela, sve ostalo izgleda cheap. flat teksture a pri tome low res nisu nimalo privlacne. kada sam bio mali voleo sam captain ameriku a onda sam pogledao neki grdni B film koji mi je srusio sve mastarije.
Ajd kapetan amerika film sto je bunar ali, fles serija (DC comix) sto je kanal
Druze ja imam americku konzolu ali nisam simpatizer amerikanaca i njihovih super heroja, jedino hulk mi je gotivan ali su mu igre sranje (osim ultimat destruction za ps2,xbox1)
Igra koju b ja voleo da vidim ali da je remasterizuju kao bionika komanda rearmed sto su uradili, znaci i dalje 2d sa 3d grafikom , texturama, je upravo ova dole
Najjaca nes igra ikada (bar po meni)
Nisam je probao,ali planiram!Po komentarima kazu da je prosek i jedino sto hvale u igri je nacin kako je odradjen sistem borbe,slicno kao u Arkham Assylum-u!