Captain America: Super Soldier

Super heroja nikad dosta pa nam tako stiže video igra o jednom od najstarijih i na zapadu jednom od najpoznatijih super heroja koje je Marvel ikada stvorio.

Sega u bliskoj saradnji sa Marvel-om nam donosu sagu o ultimativnom super ratniku čije je oružje kao i njegov zaštitni znak, njegov prepoznatljivi štit. Sega obećava kako će saradnja sa Marvel-om rezultirati igrom takvog kalibra kakvu kako igrači tako i fanovi legendarnog stripa očekuju. Iako će najverovatnije izaći uporedo sa istoimenim filmom, igra se neće držati radnje filma ali će se radnja igre dešavati u istom univerzumu za vreme Drugog Svetskog rata pa će tako igrači u ulozi Kapetana Amerike moći da se konačno lično obračunaju sa nekima od najpoznatijih kapetanovih protvnika kao što su Iron Cross, Hydra, Arnon Zola kao i jednim od njegovih najvećih neprijatelja Red Skull.

Da li će ovo ostvarenje dostići slavu jednog Batman: Arkham Asylum-a ili će biti osrednja igra kao i većina superherojskih igara vreme će pokazati a igra izlazi za desktop i handheld konzole sadašnje generacije u 2011. godini

Ako ga srede kao Arkham Assylum biće super!

Izgleda lepo…mada sega je do sada po mom iskustvu na ps2 pravila prosecne igre, lepe i igrive ali nista spektakularno.Dobro, sa izuzetkom Shining Force :).
Steta sto sega nije do sada napravila neki Shining Force za box, to bi me odusevilo :).

Od svih superheroja ovog najvise mrzim :smiley:
Inace najbolja kapetan amerika igra je avengers ali nes verzija!Presao sam je par puta jos 94 na nesu i odigrao par puta preko emulatora bna psp-u :slight_smile:
Bilo bi dobro da je urade kao watcmena, moze biti zabavno ako ubace havoka pa da igras udvoje onako kao stare tabacine :slight_smile:

Neka averzija prema americi mozda? :smiley:

Jos bolje u cetvoro :).

hm, donekle, osim modela, sve ostalo izgleda cheap. flat teksture a pri tome low res nisu nimalo privlacne. kada sam bio mali voleo sam captain ameriku a onda sam pogledao neki grdni B film koji mi je srusio sve mastarije.

pogledao sam i ja taj film :smiley:

Captain America (1990)

ocena govori sve

Ajd kapetan amerika film sto je bunar ali, fles serija (DC comix) sto je kanal :slight_smile:

Druze ja imam americku konzolu ali nisam simpatizer amerikanaca i njihovih super heroja, jedino hulk mi je gotivan ali su mu igre sranje (osim ultimat destruction za ps2,xbox1)
Igra koju b ja voleo da vidim ali da je remasterizuju kao bionika komanda rearmed sto su uradili, znaci i dalje 2d sa 3d grafikom , texturama, je upravo ova dole :slight_smile:
Najjaca nes igra ikada (bar po meni)

https://youtu.be/L6EV1aPdfbw

Jel neko igrao ovu igru kakvi su utisci.

Nisam je probao,ali planiram!Po komentarima kazu da je prosek i jedino sto hvale u igri je nacin kako je odradjen sistem borbe,slicno kao u Arkham Assylum-u!