Ja igrao sat i po vremena za prvi kil hehehehe
Doduse nisam nikad igrao ovu igru,igrao sam pubg odavno.
Meni nece ceo dan da nadje partiju na xbox-u… Solo, duo ili Quads…
Meni sinoc iz prve ubaci 2-3 partije na brzinu BRsolos, sta znam kretanje mi je bolje, grafika isto poboljsana vise mi se svidja mapa od predhodne ima baš puno mesta za štekanje ko voli, ja više preferiram juriš i kao kokoška bez glave
Osim solos nisam ni probao ostale modove i koliko sam skontao ukinuli su cancel slide?
Meni samo na xbox-u nece uopste da nadje. Na PS i PC nadje odmah.
Aha ukinuli su koliko sam cuo.
Pogledaj da nisi slucajno na Xboxu na samoj konzoli ostavio ugasen CS
Jeste malo mi je tesko da se naviknem, pitanje je i koliko ce me uopste drzati al svakako je drugaciji od WZ1
Nije nije, znam za to. Igram stalno Battlefield u crossplay. Nije ni bitno, svakako ne planiram igrati.
Ja sam imao dva u prvom meču,malo je konfuzno što je mapa ogromna a zvuk protivnika skoro da ne postoji ali opet sigurno će srediti sve vremenom.Imao sam i ja problema da nađe meč oko 19h posle kad sam probao našao je brzo
Imate li neki savet kako najbolje da podesim aim assist kontrole,za mene pocetnika
Na samom startu igre ti ponudi sve za pocetnike . Ništa nemoj dirati, samo tako ostavi i obavezno odradi trening, ako nisi iskusan sa shooterima .
Jel jos neko ima problem da mu u sred partije zakuca igra i da tako stoji? Bukvalno dok ne izadjes nista se ne desava. Znaci dnevno bar 5 puta se to desi
Nije se meni desilo ali jeste igraču u mom timu,treba mi ekipa za worzone,smor sa random likovima