Ja sam pomešanih osećanja za ovaj Blops. Mnogo mi je draži Blops serijal od MW, ali ovo je možda najviše do sada BO samo po imenu i zvucima u igri. Sada kako je BO prešao na MW engine sve je nekako isto. Aj sutra idem za Novi Zeland, pa igram, videćemo dokle.
Skida se kodara… i to Vault Edition. Saada ću imati pare za flashy skinove i p2w oružja
Ahhha p2w oruzja hahaha eto ima da zabelezis nuke za kolko 2 runde…
ma jedna runda i 25 sekundi u njoj, samo da mi ubace shitment i sve kul, iskusan sam ja
Kolega i dalje u čudu da ovo igram day one na Game Passu umesto da platim punu cenu.
Proverih. Ovaj put nije dovoljno samo promeniti regiju na NZ, mora se i COD Account promeniti na NZ. Nije velika dodatna frka, ali van moje zelje da se potrudim i to da odradim.
Minut posla da se promeni na NZ adresu na cod.com
evo me u igri
Cod.com? Sta je sad to? Zar se ne menja samo na konzoli?
ne, moraš i na nalogu da promeniš, ponovo, dva minuta posla obe stvari da promeniš
Ja to nikad nisam menjao, pojma nema gde se to radi i na koji nalog da idem. Ako neko sa Xboxa bude radio neka napise korak po korak, ako ne ceka se sutra Hvala svakako sefe
Ma kakav nalog. Oduvek je bilo dovoljno da promenis region konzole na NZ i igras 24 sata pre izlaska. Zadnje kada sam to pokusao bio je Star Wars Outlaws.
BO6 je fantastican. Odradio gold za XM4
BLOPS6 nije mogao tako
Ala pljušte rare achievementi lol
kako ce ti se rasprsiti snovi uskoro
Kad ti odredi SBMM, svima je tako…
Lozi se brat svake godine na pocetku. Umisli da je eSport kalibar