Call of Duty: Black Ops 6

Ja sam pomešanih osećanja za ovaj Blops. Mnogo mi je draži Blops serijal od MW, ali ovo je možda najviše do sada BO samo po imenu i zvucima u igri. Sada kako je BO prešao na MW engine sve je nekako isto. Aj sutra idem za Novi Zeland, pa igram, videćemo dokle.

1 Like

Skida se kodara… i to Vault Edition. Saada ću imati pare za flashy skinove i p2w oružja :smiley:

2 Likes

Ahhha p2w oruzja hahaha eto ima da zabelezis nuke za kolko 2 runde…

ma jedna runda i 25 sekundi u njoj, samo da mi ubace shitment i sve kul, iskusan sam ja

1 Like

Kolega i dalje u čudu da ovo igram day one na Game Passu umesto da platim punu cenu.

3 Likes

Proverih. Ovaj put nije dovoljno samo promeniti regiju na NZ, mora se i COD Account promeniti na NZ. Nije velika dodatna frka, ali van moje zelje da se potrudim i to da odradim. :slight_smile:

2 Likes

Navodno radi samo region kad se promeni

Minut posla da se promeni na NZ adresu na cod.com

evo me u igri

Cod.com? Sta je sad to? Zar se ne menja samo na konzoli?

ne, moraš i na nalogu da promeniš, ponovo, dva minuta posla obe stvari da promeniš

Ja to nikad nisam menjao, pojma nema gde se to radi i na koji nalog da idem. Ako neko sa Xboxa bude radio neka napise korak po korak, ako ne ceka se sutra :slightly_smiling_face: Hvala svakako sefe

1 Like

Ma kakav nalog. Oduvek je bilo dovoljno da promenis region konzole na NZ i igras 24 sata pre izlaska. Zadnje kada sam to pokusao bio je Star Wars Outlaws.

BO6 je fantastican. Odradio gold za XM4 :slight_smile:

BLOPS6 nije mogao tako :slight_smile:

Ala pljušte rare achievementi lol

Au jbt , samo settings pravi da nadjem jos

1 Like

kako ce ti se rasprsiti snovi uskoro :smiley:

Kad ti odredi SBMM, svima je tako…

2 Likes

6 Likes

Lozi se brat svake godine na pocetku. Umisli da je eSport kalibar :rofl:

1 Like