Meni se ovo uopste ne svidja, sve nesto buducnost ovo ono, ocigledno im ponestaje ideja a kad nema ideja ubaci borbena odela i jos ponesto, i valjda ce neko kupiti igru
Ali opet, grafika je ocajna Kada pogledas division i ovo, cod ispada tesko ******… Cak i novi AC ima 5x bolju grafiku
Call of Duty: Advanced Warfare “fundamentally changes the way gamers play Call of Duty”
“All next gen” but not next gen only
http://www.totalxbox.com/75928/call-of-duty-advanced-warfare-fundamentally-changes-the-way-gamers-play-call-of-duty/
Damn, Kevin Spejsi! Fenomenalan glumac. Svaka im cast sto su bas njega angazovali, to je ogroman plus. Fanovi ce sigurno biti zadovoljni. Sto se mene tice, opet cu preskociti i ovaj deo.
Moj mali sestric “Call of Duty” zove “Call of Beauty”:lol:
Graficki je moglo biti bolje, ali covece Kevin Spacey…mozda se i pazari ovaj CoD: House of Cards
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Ma to su jedino i unapredili Sve ostalo je ostalo isto… I sada ovi voice packs koje izbacuju… nemaju nista pametno i novo da ponude
Nazalost COD serijal je jos odavno izgubio pravi smisao , po meni COD serijal je izgubio smisao kada su izasli iz perioda WW2 i kada su smestili serijal u moderno okruzenje, dok su se rzali tematike WW2 tad je serijal imao neku speciicnu vrednost a nakon toga je postao samo jedna obicna genericna pucacina iz prvog lica kakvim ima milion.
Call of Duty: Advanced Warfare achieves a new “level of graphical fidelity”, says Activision
How that new three year dev cycle is paying off, according to the publisher
http://www.totalxbox.com/76088/call-of-duty-advanced-warfare-achieves-a-new-level-of-graphical-fidelity-says-activision/
New “level of graphical fidelity” a crysis 3 za pet koplja bolji. Pricam o pc verziji
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Ne znam da li je neko procitao tekst ali meni je ovo zanimljivo:
Call of Duty: Advanced Warfare isn’t just the first ever Kevin Spacey film to support online multiplayer. It isn’t just literally the first ever shooter ever in which characters dress up as robots, run on walls and do double jumps.