Black Myth: Wukong - Official Release Date Trailer | Game Awards 2023

Izgleda da smo došli do toga da je Game Science u dogovoru sa Sonijem i da je u pitanju timed konzolna ekskluziva koja se ne reklamira. Drugim rečima, plaćeni su da odlože Xbox verziju do XYZ datuma.

3 Likes

Koliko je Sony jadan kada placa timed eklskluzivitet protiv 5 puta slabijeg protivnika. Toliko se znoje u borbi protiv MS-a a ove zabole realno. I od HW su odustali. :joy:

2 Likes

Ne ulizuj se više, aman :smiley:

5 Likes

Pricam cinjenice kao bivsi vlasnik obe konzole. Jedini sam objektivan na forumu. Ok, i mozda Scalper :grin:

6 Likes

hahah šta sve ovde neću pročitati :smile:

1 Like

Ja objektivno kazem da si ti neobjektivan :joy:

Sedi dete, 1 :grin:

Ne pricam sa tobom subjektu 1 :joy:

Ne mora da znaci da je ili-ili.

Kinezi stvarno moraju dodatno da rade i da optimizuju, pitanje je da li bi bili spremni za launch window, da li uopste umeju da naprave da radi za S, sami kazu da je dosta toga otpalo iz igre jer nemaju iskustva i kompetence.

Pa ako vec kasne za Xbox, zasto da im Sony ne plati dodatno neke pare za taj “ekskluzivitet”. Sony bas briga na kraju krajeva, ne verujem da su im trazili puno para, a za te pare ce taman finansirati dodatni razvoj za S i plus ce im MS pomoci malo u tome.

Ovde je nesto muljavo i nije cista situacija zato svi cute.

Mene Xbox PR nervira i Phil Spencer kad govori industrija se mijenja i ekskluzive odlaze. Donekle istina ali nemoj da kenjaš kad Nintendo i Sony ne rade ovo što vi radite.
Plaćanje third party ekskluziva jeste antikonzumerski ali u neku ruku mi malo drago jer hoću da začepe više sa tom pričom. Ili bar reci, Xbox se mijenja, nemoj da se kriješ iza industrije kad ostali nisu krenuli tako hard u tom smijeru. Sony još nije ni počeo stavljati sve igre Day 1 na PC što su ovi uradili 2016. a kamoli da porta na druge konzole.
Pa tako što reče Ibarra, ovi iz Sonija osjetili krv pa ih gaze dok su na zemlji. Platiš fino još ekskluziva dok ovi najavljuju Indianu Jonesa kao “one more thing” za PS5. Ko im je kriv što su se zaletili sa ABK pa sad MS zahtjeva više para od Xboxa.

4 Likes

1000004005

1 Like

Bar imamo bolju grafu u odnosu na Ps5, e sad na koji nacin nije bitno :joy:

Popust. Navalite :grin:

3 Likes

Izgleda su je prešli,to je problem svake sp igre

1 Like

Ja stvarno ne razumem ove pomije od članaka kada SP igra “izgubi” igrače :roll_eyes:. Sve za klik.

3 Likes