Pazi, verujem da dvojka moze nekome da bude bolja od keca ako taj neko prvenstveno trazi od igre akciju, cega je u dvojci na pretek. Medjutim ako se gleda kvalitet price i u kecu ispratis celu radnju kako je zamisljeno (ne preskacuci dijaloge, audio log-ove itd) mislim da bi i sam video da je igra remek-delo.
Prvi deo svakako ima dobru pricu to si upravu ali nekako mi je agresivniji 2 jer sam sve vec znao iz 1 i igrao sam se sa neprijateljima uzivao u igri.
Meh, ovaj novi setting mi je preoriginalan na los nacin. Deluje mi kao da su nebeski grad izabrali cisto kao suprotnost Bioshocku a ne zato sto su iskreno imali viziju da se radnja tamo desava. A i sve se nekako ponavlja - likovi, motivi, zaplet… samo pod drugim imenom.
imam utisak da ce ovo biti najslabiji deo, i da bioshock pati od tzv. matrix sindroma (trebali su da stanu posle keca)
Ja opet mislim da ce ovaj deo biti najbolji do sad. Gameplay izgleda fenomenalno!
sent by tapatalk
Ne razumem. Gameplay je identican sa onim iz Bioshocka, samo sto su dodate one vazdusne sine.