Binary Domain - disc is unreadable

Poruku izbacuje na samom pocetku kada se pojavi loading screen. Pitanje iz naslova mozda ne bi bilo toliko cudno da nema nikakvog diska vec je iso normalno propusten kroz backup creator i kopiran tamo gde treba. Sta bi moglo da bude, losa verzija koju sam skinuo, backup kreator lose odradio?

ako si vukao kroz abgx onda ti je patchovano na 3.0, koliko se secam drive smo ostavili na 2.0, jel si odradio patch na 2.0? probaj da je igras prebacenu na hdd bez rezanja, mora da radi…

Izgleda da se nismo razumeli, nisam je rezao. Izbacuje poruku ako se pokrene sa hard diska, iso sam skinuo sa torentzile. Posle JTAGA, ako sam dobro shvatio, uopste i ne treba abgx, nego se samo iso (koja god da je vezija igre) propusti kroz backup kreator i onda folder prebaci u games direktorijum. U svakom slucaju tako sam radio sa svim ostalim igrama i ovo je prvi put da sam naisao na problem. Jos jednom ponavljam, nema nikakvog diska, a izbaci disk unreadable na loading screenu na samom pocetku nakon sto prodje SEGA logo. Nema nikakvog drugog diska u drajvu…

@padawan probaj sa ISO2GOD poznati su neki cudni efekti, taj creator napravi a preko FSD svasta se desava.
ISO2GOD je format NXE-a pa se nista ne patchuje i ne ucitava u RAM i iz njega.
FSD ti dodje kao GAME loader koji radi pored NXE i kada startujer igru GAME loader pokrece GAME…
**
_LT+ 2.0 treba da bi video XGD3 (KOPIJU) samo - LEKTIRA…

_**LT+2.0 cita LT+ 3.0 burnMAX igru bez problema. :wink:

Ne radi mi iso2god, kaze could not locate default.xex or default.xbe kad pokusam da ucitam iso… ni jedan iso nece…

edit: skinuo 2gu verziju iso2god koja hoce da ucita iso videcemo da li ce raditi igra tako.

probaj sa novom verzijuom, video sam to ali ne mogu da se setim sta je. Probaj da pokrenes kao Admin.

Jesi obriso fajl sa system update ? Ako nis obriši obavezno !

Nisam, hmmm… Mislis da je zato?

Uglavnom, radi super sa kopijom koju je napravio iso2god. :slight_smile:

Znaci resio si problem ? :slight_smile:

Aha! :smiley:

oket onda lock

xbc def napravi nekad glupost :slight_smile: