Bayonetta 3

1 Like

Bayonetu sam uvek hteo da probam ali nikako da je uzmem. Izgleda kao tip igre koji ja gotivim. Hack and slash ludnica :crazy_face:

1 Like

Totalni over the top. :rofl: Mislim da prvi deo imas na Xboxu, 2 i 3 su Switch ekskluzive. Ali definitivno bih ti preporucio da odigras prvi deo makar, odlicna igra, Platinum Games ima par odlicnih naslova uz Bayonetta serijal…Nier Automata, Metal Gear Rising Revengeance, Astral Chain koji je nazalost Switch ekskluziva.

1 Like

Da da, video sam da su izbacili neku remaster verziju za box. Moram je pazariti sad kad bude na popustu.

Jel moguce da je ovo 60 fps na switchu? Efekti prste na sve strane…

Kad smo vec kod slicnih igara, jel igrao neko Scarlet Nexus? Bas slabo pisete o njoj… Robotnjik je kupio jos pre pola godine i od tada - nista.

Prve dve igre takodje rade u 60 fps na 720p.

Ja cim zavrsim Tales of Arise planiram da uzmem Scarlet, mada i ovako imam gomilu neodigranih naslova pa ne znam da li mi to treba u ovom momentu. :rofl:

Onako, okej je ali me nešto ne drži. Mislim da neki japanski developeri i dalje žive u PS2 eri (ne zbog grafike, nego uopšte game dizajna, priče, prezentacije…). Combat je kul doduše, samo dok do njega dođe čitava sapunica se dešava :stuck_out_tongue:.

3 Likes

Pa šta ocekujes od anime igara? :sweat_smile:
Tu je uglavnom neka generička priča sa dosta eksplozija i “muzevnim” muskim likovima :joy:

Anime igre? Koji su to naslovi? Anime nije art style vec crtani fil iz Japana koji se van njega tako naziva i u Japanu nikada neces cuti taj naziv. Ti navodno gledas anime i gotivis Japan, ovo bi trebao da znas. :rofl:

2 Likes

Brt moj toliko potenciraš da nešto bude “muško” ili “muževno” ili zbog nesigurnosti ili te privlači :rofl:.

2 Likes

Sah mat puze. :rofl:

1 Like

Moram priznati da ste me iznenadili sa komentarima. Ne vidim cemu toliko galama. @robotnjik tvoj komentar je mozga bez. Ne vidim čemu to. :expressionless:

1 Like

Samo ljubav :heart_eyes_cat:.