Battlefield REDSEC

1 Like

Dal je moguce da su ovoliko ocajni i jadni :grinning_face:

1 Like

Kako će ovo da funkcioniše, odmah update in game ili treba neka posebna instalacija…? Neko ko nema Bf6, da li skida base igru ili nešto drugo…? Nisu baš najjasnije to objasnili ili ja ne mogu da nađem konkretno.

Nisu nigde ništa objasnili. Ali biće poseban download, free to play, pandan kako je i Warzone za CoD.

U meniju ima Redsec trenutno posle patcha

Patch je bio 22gb na Xboxu

I ja sad vidim da ima Redsec opcija u meniju, ja samimao update 72gb, pa odmah posle toga 27gb :joy:

Hm onda mozda ipak nije standalone kao warzone nego deo bf6 :thinking: pojma nemam, mada i dalje mislim da ce biti standalone. Videcemo za 45 min.

Edit:

Because Redsec is free it exists outside of Battlefield 6, but if ou have the main game it’s already downloaded

1 Like

Kako namunje trailer ovako sa muzikom. Ful

1 Like

Slabo igrača ima u ovom modu, bar na konzolama sa crossplay off. Više vremena provedosmo u meniju čekajući da se popune igrači nego u samoj igri.

Probao sam samo Gauntlet i odličan je, samo su igrači extra retardirani.

Ovo je mod koji bukvalno pokazuje da li neko ima smisla da igra Battlefield ili ne.

1 Like

Druže nobody gives a shit za CoD i Activision, bukvalno kačiš sam sebi te postove, sem ako namerno pokušavaš da provociraš i dižeš raspravu na forumu. Lame

2 Likes

2 Likes