Battlefield 6 {MT}

Pa zar nije preko USA sa sve EA Play oko 62 dolara? Ja cu posle da pazarim.

Srecno svima koji slave!

Hm… Nisam siguran, nisam proverio da li je tako na konzoli.

$70 za US PSN me izašlo 6600din (instant-gaming)

Tu je oko 55e sto mi je skroz ok.

Na Čile je 6700 din

1 Like

Beše prolaze naše kartice na US Xbox?

Of course

Da. Upravo uzeo.

Niko da prokomentarise da ti treba sedam sati za 70gb :joy: kontam iz ranije price da bi ljudi skinuli brze igru od tebe nego sa njihovih servera :joy::joy:

Odigrao par sati na series X i mogu reci da igra prelepo radi u performance modu, 90 fps zakucano i popne se do 105

Najgore od svega mi je podesiti sens settings i milion cuda sto ima. Movement sens mi je odlicno podesen, medjutim kad pocnem aim na target i pokusam da pratim metu prebrz je i ne mogu drzati na njemu. To bi trebalo biti soldier aim ali svejedno nista se ne menja

2 Likes
1 Like

Igra radi fenomenalno i bug free na svim platormama, što je apsoultno čudo u današnjim vremenima, još više za Battlefield. Sve mi se sviđa, zasad nemam primedbi. Treba mi samo još velikih mapa i nedostaje mi Little Bird mali heli.

1 Like

but is it CoD killer? :grin:

1 Like

CoD ubija samog sebe polako. :laughing:

Battlefield je rasturio rekord CoDa na Steamu sinoc. :thinking: 740.000 igraca. A tek veceras ce biti peak.

Totalno dve drugacije igre. :smiley:

2 Likes

Sinoc imao malo slobodnog vremena, rekoh da pogledam stream kod DrDisRespect. Lik ne moze pola sata da udje, puni serveri. Reko jbt :joy:

Bukvalno ovo

Mnogo dobro izgleda, daleko bolje od beta verzije.

Toliko mi zao da pogasim one vizuelne opcije koje uvek gasim u BF. Mislim da cu igrati sa svim opcijama. Teram na Balanced i bas dobro radi.

Iznenađen sam da si kupio igru ovog tipa day 1. Vredi li tih para, igras online?