Battlefield 2042 (Pre-Release MT)

Nova tema naravno

1 Like

Нисам играо пуно.

Данас било стабилније бар ми тако деловало. Пар пута авион као да забагује тј засецка.

Покушавам да навикнем на хаос, некако што више играм све више ми се и свиђа и нервира. Када год играм имам утисак да су мапе претерано велике а опет ми се игра.
Одело ми је врхунско. Само се попнем негде и удри.

Може нова тема. Надам се да ће нас доста играти са форума.

2 Likes

Kad sam igrao onu betu, sećam se da igram sa kumom i on zagine pored mene. Ja dotrčavam da ga podignem, slučajno uzmem njegovo oružje… Pa onda ponovim proces s oružjem još tri puta pokušavajući da utrefim “X” na njega (po najstarijim srpskim običajima) i posle zaginem i ja pored njega onako bratski. :joy::joy:

Pa da, jos jedna u nizu uzasno losih odluka.

Na isto dugme “X” radis revive, podizanje oruzja i reload… pa kada hoces da podignes nekoga, rulet, sta te zadesi. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ја пребацио бацање бомбе на LB, и сада не могу да позовем оно да ми падне (што је на LB + RB нпр пас робот). Забагује неће.

Upravo to, samo dugme da zamene za oživljavanje. Inače ja mislio da samo medic može da oživljava tako da sam u početku protrčavao pored palih saigrača kao po livadi da skakućem jer nisam igrao sa medic-om :joy: Koliko li su me psovali :joy:

1 Like

Vrh :joy::joy:

1 Like

moze lock

3 Likes
1 Like

Снешни су.

Игра је предобра чак и са оним стварима што смо се жалили мање више.

6 Likes

Nije mi jasno zasto se ne zakljuca ovaj tread… Igra je izasla, imamo temu za to. :woozy_face:

2 Likes

Samo neka pljuju i uskoro će biti na sniženju za dosta manje para :smiley:

2 Likes
1 Like

https://comicbook.com/gaming/news/battlefield-2042-bf2042-microtransaction-plans-leak/

Kakvi paćenici i glupaci. Igra nema igrača, nema novog sadržaja i jedva da su je sredili posle 6 meseci. Umesto da pokušaju da je ožive uz novi sadržaj, poboljšaju stari sadržaj, oni misle o mikrotransakcijama.

Klasika sa EA, jedan dobar korak napred, pa 2-3 loša unazad.

2 Likes
1 Like

Sa takvim ocenama mora da je fenomenalna igra? :joy: