Da, da, imas Xbox one, Gross Gen, Gold i ultimate. Ali je bas zbunjujuce. 
uzmi refund i kupi u turskoj ili argentini gold verziju
(Conquest, Breakaway) Није реално колика је мапа. Шта је оно, превелика је и за 128. Нигде никог нема 
Pokusao sam davno Argentinu, sa dve kartice ali nista. Ni Sparkasse ni N26 ne rade…
A srpska kartica mi je u banci u BG-u jer je predhodna istekla. Tako da nema nista od nje jos bar mesec, dva dok je ne pokupim.
Neka ti neko kupi pa mu uplatiš pare 
Prvi dan je bio brutalan dok su na serveru bili samo PS5 i Xbox igraci.
Ovo sada je skoro pa katastrofa ne mogu da shvatim zasto crossplay nije u fazonu kada je OFF igraju svi konzolasi a kada je ON da ide onda plus PC
Za nedelju dana verovatno stizu i prvi citeri pa ce biti jos ludje
Najgore je sto trenutno uopste ne moze da se iskljuci Cross Play, iako ima opcija. Nikome nije jasno zasto.
Да, нервира ме што може само да се упали и угаси. Требали су све опције да омогуће. А пре свега да можеш да спојиш обе конзоле због сервера.
Мени јутрос било пола ботова али сва срећа за мање од минут се напунио сервер на 64-64 (само ХВОХ).
@ph1beropt може. У подешавању на конзоли.
Урадио сам оно што пише поред.
Изађи из партија и угаси игру.
Па на конзоли:
- Go to Settings > Account > Privacy & Online Safety within your profile.
- Select Xbox privacy.
- Select Custom > View Details and Customize.
- Choose Communication & Multiplayer.
- Head to “You can join cross-network play” and switch it from Allow to Block.
Нажалост нигде нисам видео да има бар за сони да се споји. Дебили.
Иначе само конзола, која друга игра потпуно. Колико је спорија.
Koja glupost. Zasto je opste taj Toogle onda tamo? U Beti je to radilo. Samo klinknes ingame i gotovo.

Zasto idemo korake u nazad DICE?
@Djordje1990 da, pretpostavljao sam…
Skroz mi je nejasno, pogotovo sto je u beti bas lepo radilo.
Problem ovog gasenja na Xboxu je da sve igre gube CP pa cak i APEX koji ima only XBOX - PS crossplay
Да. Пред сваку игру мора да мењаш ово ако хоћеш микс. Јер то забрањује целој конзоли да се миксује.
Надам се да ће што пре омогућити то из игре као што је и било (XBOX & PS5).
Бавили су се људи битнијим стварима
![]()
Sada je ok sa ugasenim Crossplay puni brzo servere.
Polako sto vise igram otkrivam vise gluposti. Nadam se da ce neke stvari popraviti, posto je potencijal tu.
Neke stvari poput UI nece biti popravljen to garantujem.
Vrhunac dizajna, sta je On a sta je Off?

Ali zasto nemamo Scoreboard? Zasto ne mogu da vidim moji drugovi koji su lvl, zasto nema najelementarnija stvar od proslih Battlefielda, jos pre 15 godina. Uvek je dobro videti kako tvom timu ide, kako ide protivnickom, ko je najbolji na protivnickom timu i slicno. Ovo trenutno je katastrofa.
Upropastili su AR puske u odnosu na betu. Stavli su iz totalno nepoznatih razloga da prvi metkovi imaju nenormalno veliki recoil. PLUS STO JE NAJGORE izgleda da su vratili RANDOM BULLET DEVIATION iz BF1. Ili je samo bug. Ali desava se da metkovi idu random gore dole levo desno… Zasto? Time je AR koje je trenutno svakako losiji od SMG-a, jos beskorisniji.
Vecina pusaka ima slicnu reload Animaciju, u Portal imaju sve AR i Carbine puske ISTU reload animaciju i skoro isto se ponasaju puske. Osim opticki nema neka velika razlika kako se koriste. Pogotovo sam se iznenadio kada sam uzeo SCAR iz BF3, koja je imala veoma specifican handling, zvuk i osecaj u toj igri. Ovde je samo drugi skin, a apsolutno isto se ponasa kao ostale puske. Nema razlike, bar ja ne primetim. XM8 iz Bad Company 2 isto. Puska je bila bas specificna onomad, sada je isto ponasa kao M16 tj. sve ostale i ima istu reload animaciju. Nadam se da ce neko da napravi video.
Da li je moguce da nema nigde statistike? Ne mogu nigde da vidim svoj KD Ratio, ili most used gun, vozilo ili sto god. DA LI JE TO MOGUCE U 2021 pitam ja vas. Strasno.
Samo da se ogradim, i pored svega ovoga cu imati 1000 sati u igri jer mi je zabavna, ali sunce mu poljubim zarko, nekada svarno ne znam sta DICE radi. 
Juce sam ceo dan igrao, neka 3 sata sa cross play-om i 3 sata bez… U principu mnogo se brze napuni server i manje se ceka da krene partija kada je cross play ukljucen. Ali kada sam ga iskljucio nisam imao ni jednu partiju sa botovima, malo duze cekao da krene partija ali nista strasno.
Tako da mi za sada oke…Kontam da ce u narednom periodu biti i sve vise konzolaza na mapi pa ce se cekati krace i bez botova. Taman da dodaju tu console only opciju u medjuvremenu 
Sto se statistike tice…zar nije uvek bila fora da su bolju statistiku cak i scoreboard(bio je u pocetku uzasno spor u BFV) popravlja tj. dodaje malo kasnije po izlasku razni fix-ovima i slicno? 
U svakom slucaju se slazem da su trenutni scoreboard i stats bzv! 
EDIT: On/Off button dizajn…nije mi bilo jasno jos od bete