Nije.
Ne zele da dobiju 3 poruke od tebe, sa opisom, “please refund”
Odgledao video i meni ništa nije jasno šta se dešava. Kao da mole igrače da ih finansiraju otprilike, takav vibe dobijam od videa (da ne kažem trailer pošto nije) Ne kontam poentu svega, mogli su da izbace gameplay trailer ko sav normalan svet koji mesec pred izlazak igre, a ne igra u nekoj alfa test fazi šta god i oni da pokažu kako svi timovi rade na njoj, a release ni na vidiku niti kršteni gameplay za videti. Pokazuju neke isečke za koje više ni ne znam je l ta nova igra ili neki stariji naslov, sve mi je isto nekako. Da li će ovo uopšte i biti ove godine.
Pa ono sad, paradox catch-22, sta god da urade nece valjati ocigledno.
Otvorili su program za besplatno testiranje igre godinu ili vise pre izlaska. Dobijace na vreme feedback od community-a sta treba menjati ili balansirati. Da ne pricam o peglanju raznoraznih bugova koje smo imali na izlasku proteklih Battlefielda.
Svi ce imati vise nego dovoljno vremena da probaju igru, daju feedback i da se u ovom Lab programu izgradi igra kojom ce Community biti zadovoljam narednih godina. Ne vidim kako moze biti bolja situacija?
Izbaciti ove glorifikovane Demo-e koje nazivaju „Beta“ mesec dana pre izlaska gde svi imaju neke bugove i hiljade primedbi, a nemas vremena da ista konkretno promenis. Joj manje imamo od fenomenalnih i savrseno isecenih trailera.
Stvarno ljudi nadju manu u svemu.
Battlefield Labs program pocinje narednih nedelja. A rekli su bukvalno pre neki dan u earnings call-u, da kao i cela industrija, cekaju kada ce Rockstar GTA da izbaci (drugim recima, ali jasno na sta su mislili), pa ce prilagoditi izlazak igre istome. Plan je da igra najkasnije izadje do aprila 2026.
Juce bio prvi BF LABS playtest, i kako to biva, uprkos NDA dosta gameplay-a je procurelo. Za ovako ranu fazu jaaako dobro izgleda. Ponajvise odaje jake jake BF3 vajbove, sto bi rekli mladi.
Dobro deluje i da, baš podseća na BF3/4
Najveća pobeda je sporiji gameplay i izostanak tac. Sprinta.
Bukvalno mrzim MW2019 sto je pokrenuo taj talas onomad pa je svaki military fps morao da ima tactical sprint.
Bas obecava, ne mogu da dočekam da probam