Batman: Arkham Knight prvi detalji


Juce (04.03.2014) je predstavljen novi nastavak Arkham sage o mracnom vitezu, koji je primljen sa velikim oduysevljenjem kako u svetu tako i kod nas na forumu. Arkham Knighr ce biti 5 puta veci nego njegov spiritualni prethodnik, Arkham City. Takodje igra nece imati multiplayer, mada ako poznajemo Rocksteady, ipak ce biti multiplayer komponente u vidu top liste najboljih u challenge mode-u. Takodje Kevin Conroy nam se vraca kao Batman ! Jos da se Mark Hamill vrati kao Joker, i bicemo kao kod kuce.

Arkham Knight se desava godinu dana kasnije posle dogadjaja iz Arkham Cityja. Rocksteady Game Director Sefton Hill je izjavio da next gen hardware omogucava razvojnom timu da prikaze cak 50 i vise likova na ekranu odjednom pa ocekujte jos napetiju borbu sa mracnim vitezom.

Takodje novina u serijalu je Batmobile. Vozilo nosi sa sobom rakete, moze da se pozove kad god, moguce je razbijati razne objekte s njim a takodje moze da izbaci Batman-a gore u vazduh kako bi svojom kukom nastavio da gospodari vazduhom Arkhama. Cak ce i neke od Riddlerovih zagonetki zahtevati Batmobile kao resenje, od jednostavnog razbijanja zidova do testiranja umeca voznje istog.

Podaci o tome kad igra izlazi jos nisu poznati ali pomno pratimo :slight_smile:

Ja mislim da u ovom delu nece biti Joker-a, bar po onome kako se Arkham City zavrsava. :slight_smile:

Igra izlazi 14.10.2014.

Scarecrow ce biti glavni negativac, a tu ce se naci Two-Face, Pingvin i Harley Quinn (s njom ce se igrati u dodatnom DLC-u), a moguce je da ce se pojaviti Ra’s Al Ghul, a i Joker. Hill je najavio i nekog novog negativca, kako ce to proci, vidjecemo.
Sto se batmobila tice, Hill je naveo da im je cilj bio napraviti najbolji auto u nekoj igri do sada, a na to dodao da je batmobil zauzeo 160mb memorije, a da bi djelove igranja s njim zauzeo kopletan CD za xbox360.
Kevin Conroy ce davati Batmanu glas, Wally Wingert Riddleru, Nolan North Pingvinu, Troy Baker Two-Face-u, itd…
Sto se tice gameplaya, mehanika ce ostati ista, Batman ce biti malko brzi i samo sto ce naravno dodati poneki combo, gadget.

Batman Arkham Knight: What You Really Need To Know

Par novih slicica… :slight_smile: