Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

Demo je na marketplace-u, skidam ga i javim impresije. Ako ga već neko poseduje, neka drmne neki utisak.

1,1 Gb veličina

sjajna igra. bravo Rare! mogu misliti koliko će ludilo tek biti full igra. Kada ono izlazi?

I jel probao neko?

Da, overio juche, nekih 20 tak minuta.

Predivna igra i zarazna. Otključao sam vrata za prvi svet i već na prvoj misiji koju sam prihvatio, umro od smeha, jer treba opaučiti nekog stvora sa vozilom što dalje. Da ne kvarim, svaki karakter je poseban biser i ima svoju uvrnutu priču, kao i ceo univerzum u kom se igra dešava.

Posebna poslastica su vozila koja sami sklapate. Ukoliko vas to mrzi i hoćete samo avanturu i platforming, možete koristiti bluprintove vozila i na taj način skratiti proces. Tehnički gledano, igra je savršenstvo, što se od Rare i očekivalo. Primetio sam dva-tri pop-upa, što će možda u finalnoj verziji biti ispravljeno i to je to. Voda, gasovi, texture, ma sve, čista 10tka.

Evo me nanovo na Banjo-u. Mnogo blesava igra (hajde Rare, novi Conker, gde je???) i odličan soundtrack, potpuno cheesy, nekada dramatičan, nekada avanturistički i to uglavnom u besmislenim situacijama. Savršeno.

Sada sam otkrio nove delove za vozila kao i blue printove - i to avion! Preleto sam kroz Banjoland i oduševio se koliko je moćan engine koji sve to gura. nemam reči. jedva čekam potpuno izdanje!