Baldurs Gate Enhanced Edition najavljen

Baldur’s Gate

Počelo je odbrojavanje, još 14 sati do zvanične najave novog master RPG-a :). Pošto mi je to pored Icewind Dale-a prvi rpg koji sam igrao u potpunosti i više sam nego srećan, samo da se drže svojih korena i sve će biti super :slight_smile:

Sutra oko 8 uveče će net biti prepravljen infoom i ostalim za****ncijama :slight_smile:

e sad daj boze da je ovo Baldurs gate ala oridjinale, a ne baldurs gate sa Xbox/PS2. mislim i taj je bio dobar, ali vise sam za punokrvni RPG

koliko sam citao mislim da se radi o remasterovanom prvom delu

upravo sam pisnuo u gace

Ne kontam odbrojavanje ako se već zna šta je u pitanju… mogli su samo da drmnu pre par nedelja. U vremenu silnih countdownova, jedan manje ne bi bio na odmet. Mada bolje i to nego da lajkujemo po socijalnim medijima ne bi li dobili neki info o igri.

Evo šta je objavljeno:

ju prepao sam se na trenutak. kako sam gledao slike i postepeno skrolovao dole, dobio utisak da se radi o nekoj neslanoj za****nciji.

Enhanced Edition? Ne znam sta da mislim.

Ovako, planirah da pocnem prelaziti old school rpg-eve na racunaru, kada se desi ovo :slight_smile: Sta da kazem, imam srece.

ja na kopijuteru vec 10 godina imam sve delove baldurs gate-a i icewind dale-a zajedno sa planetscope torment-om.
ako ubace dobar voice acting i samo malo da poboljsaju grafiku ja zadovoljan :slight_smile:

sad procitah da su najavljena oba dela, prvi izlazi na leto a drugi na zimu

Super, vremenski period je odličan, taman da se završi prvi deo ponovo :slight_smile:

Btw priča se da će posle ovoga biti donacija za treći deo, kickstarter sistem, kao za Double Fine i za one likove što su pravili Fallout.