Avast Antivirus problem

Pozdrav svima,imam problem sa Avastom i preko mi je potrebna pomoc odjedno zaci bez ikakvih naznaka se isljucio i u njegovom prozoru izbacuje.YOU ARE UNPROTECDED i nesto kao da su mu pali stitovi svi jel ima neko ko moze da mi pomogne hvala unapred.

Ako je free onda ti treba update. Ako je onaj koji se inače plaća onda ti je istekao trial.

free je verzija kliknem na update nece nereaguje

Kako ne reaguje? Jel izadje neki error, nešto?

izadje:FAILD TO UPDATE.AVAST SISTEM NOT RUNING I OVO:AVAST BECGROUND SERVICE IS NOT RUNING

Idi u add or remove programs i nadji avast i idi na repair. Ako to ne radi onda ga reinstaliraj.

jel nece za to vreme da udju neki virusi ili tako nesto kad ga izbrisem

Dok ti je obrisan ti ne idi na nikakve sumnjive sajtove i neće nikakvi virusi da ti uđu.

nece da reparira izbacuje gresku idem reinstalaciju

kako da reinstaliram a da fa neizbrisem skroz

Kakve veze ima ako izbrišeš skroz? Možda ima u instalaciji opcija za reinstall bez brisanja, ne znam napamet.

ako ga obrisem skroza neznam dal cu moci opet da ga reinstaliram

Omfg, samo uninstall i opet instaliraj, ne viri virus i ceka da ti uradis uninstall. Ili jednostavno instaliraj drugi antivirus

Ja aviru ili kasperski preporučujem svima sa windowsima

Sent from my Q10 using Tapatalk

Ma nod32 piratski i malwarebyte anti malware free zavrsavaju posao.

Da li je bio neki drugi AV pre njega? Da li si uklonio prethodni po posebnom postupku koji se radi za svaki antivrus? Da li je pri svakom azuriranju radjen restart racunara? Lepo ti pise problem, a to je da mu je ugasen servisni pozadinski proces, potrebno je ponovo ga pokrenuti restartom racunara, ili cak rucnim pokretanjem putem services.msc alatke.

To je tesko ggg od anrivirusa. Jednom prilikom mi je napravio tesku glavobolju. Imao sam ga instalirano na tri kompa u kuci. Odjednom nemam internet nikako ni na jednom kompu. A na ipad-u i telefonu ima… Ali ni to odmah nisam obratio paznju. Ja mislio da je SBB pa da je ruter bla bla… Da bi na kraju ispalo da je glupi antivirus blokirao net na tri kompa!

A sto u opste koristite avast? Lepo ne skinete Vipre antivirus i resite sve probleme…

U pravi si lepo ne skinemo :D. Dakle nema potrebe da skidamo tvoj predlog. Sala mala. JA imam avast godinam, i nikada problema. A ti @marko gts, nije ti palo na pamet da mu ugasis stitove vezane za net, da podesis dozvoljene ipove itd. Bitno je smao da se pljuje i da se naziva teskim smecem, a da se nista ne preduizma pa nemojte tako. Sve ima svoje i dobro i lose strane, i svakom se moze nesto desiti, ali generalizovati probleme stvarno nije potrebno.

Ja nemam antivirus od 2003. godine, pa nit mi je iko ukrao nesto nit mi nesto crklo nit mi je nesto nestalo. But then again ,ja ne volim midget porn so…