Kad stigne, pa pozuris do konzole:
Definitivno 10/10
Samo bi sve bilo mnogo bolje da svuda ne iskacu kapitalisticke trejdmark oznake Playstation brenda
To su po mom misljenju dve ogromne mane, agresivan brending i nedostatak VR-a. Takodje je relativno lagan i kratak. Ljudima se ocigledno i takav svidja, verovatno posledica nedostatka visokobudzetnih 3D platformi, pa su ocene āeksplodiraleā. Da li je bas za 10/10 ce da vidimo. I prethodni su bili tu negde (pogotovu prvi), tako da znam otprilike sta da ocekujem - dosta gimnicka sa dzojpedom, secret-a sa oslobadjanjem miniona, mastoviti i kreativni nivoi, odlican OST i vesela atmosfera. Alā da se ipak ne zanosimo, nije ovo ni blizu Mario Galaxy/Odyssey kalibra.
Bogami, Triangel Challenges uopste nisu tako naivni sa ovako casual igru
Znate sta bi bilo mega carski? Da su najavili PS5 Pro unutar igre, i ovako se poklapa sa launchom igre. Bolje od bilo kakve usiljene konferencije, sa clue-ovima o dizajnu i hardverskim specifikacijama unutar samog nivoa.
Isto je i meni palo na pamet.
To je @Dacha rekāo da Äe biti
Vec tri sveta su mi %
Nije tako kratka igra.
Jbt, sve je tako satisfying za kliktanje Bravo Asobi!
Kakav disrispekt Ŕto su stavili PSVR1 umesto 2 ovde :
Upravo odigrah āBot of Warā i Å”ta da kažem nego fenomenalno.
InaÄe ova igra ima jednu tematiku od samog poÄetka pa evo do sada, nekih dobrih par sati in-game, a to je da deluje zaista kao nepresuÅ”ni bunar kreativnosti.
Uspevaju svaki level da me prijatno iznenade nekom novom mehanikom.
Takodje ne znam da li je neko pominjao, ali muzika tj. in-game soundtack ubija.
Ako bih morao opisati igru trenutno, mislim da sam neŔto manje od pola:
Kreativnist + fizika + muzika.
Ovo iz āGamesā su mi u petak kasno sms-om poslali naknadno code za preorder bonus Astrobota. MeÄutim kada ga redimujem dobijem poruku. Kapiram da je opet nesto vezano za region. Meni je US nalog
Pa naravno, kod koji su ti poslali je za EU region. Di bi smeli da valjaju iÅ”ta Å”to nije EU region, mogu kriviÄno da odgovaraju Nije to zajebancija
Nov nalog Chody, nov nalog
Džaba ti Pro brt
Sra ce mi nov nalog zbor 2 outfita i jos neke gluposti.
Å alji kod brt, nek se naÄe
āImam preorder bonus, ali nemam igruā
Ko kaže brt
Samo se ja ne hvalim kao neki
Ali Kratos kad kaze B O Y pre beat drop-a u soundtrack
@djomla43 samo ja imam ekskluzivna prava da nosim takav profile picture
Brt, koliko koŔtaju autorska prava