Astro Bot - Launch Trailer | PS5 Games

Kad stigne, pa pozuris do konzole:

:rofl:

2 Likes

Definitivno 10/10

Samo bi sve bilo mnogo bolje da svuda ne iskacu kapitalisticke trejdmark oznake Playstation brenda :smirk:

1 Like

To su po mom misljenju dve ogromne mane, agresivan brending i nedostatak VR-a. Takodje je relativno lagan i kratak. Ljudima se ocigledno i takav svidja, verovatno posledica nedostatka visokobudzetnih 3D platformi, pa su ocene ā€œeksplodiraleā€. Da li je bas za 10/10 ce da vidimo. I prethodni su bili tu negde (pogotovu prvi), tako da znam otprilike sta da ocekujem - dosta gimnicka sa dzojpedom, secret-a sa oslobadjanjem miniona, mastoviti i kreativni nivoi, odlican OST i vesela atmosfera. Alā€™ da se ipak ne zanosimo, nije ovo ni blizu Mario Galaxy/Odyssey kalibra.

Bogami, Triangel Challenges uopste nisu tako naivni sa ovako casual igru :joy:

Znate sta bi bilo mega carski? Da su najavili PS5 Pro unutar igre, i ovako se poklapa sa launchom igre. Bolje od bilo kakve usiljene konferencije, sa clue-ovima o dizajnu i hardverskim specifikacijama unutar samog nivoa. :exploding_head:

1 Like

Isto je i meni palo na pamet.

1 Like

To je @Dacha rekā€™o da će biti :grin:

3 Likes

Vec tri sveta su mi :100:% :grin:
Nije tako kratka igra.

Jbt, sve je tako satisfying za kliktanje :drooling_face: Bravo Asobi!

4 Likes

Kakav disrispekt Ŕto su stavili PSVR1 umesto 2 ovde :skull::

Upravo odigrah ā€žBot of Warā€œ i Å”ta da kažem nego fenomenalno. :smile:

Inače ova igra ima jednu tematiku od samog početka pa evo do sada, nekih dobrih par sati in-game, a to je da deluje zaista kao nepresuŔni bunar kreativnosti.

Uspevaju svaki level da me prijatno iznenade nekom novom mehanikom.

Takodje ne znam da li je neko pominjao, ali muzika tj. in-game soundtack ubija.

Ako bih morao opisati igru trenutno, mislim da sam neŔto manje od pola:

Kreativnist + fizika + muzika.

3 Likes

Ovo iz ā€œGamesā€ su mi u petak kasno sms-om poslali naknadno code za preorder bonus Astrobota. Međutim kada ga redimujem dobijem poruku. Kapiram da je opet nesto vezano za region. Meni je US nalog

2 Likes

Pa naravno, kod koji su ti poslali je za EU region. Di bi smeli da valjaju iŔta Ŕto nije EU region, mogu krivično da odgovaraju :grin: Nije to zajebancija

4 Likes

Nov nalog Chody, nov nalog :grin:
Džaba ti Pro brt :grin:

Sra ce mi nov nalog zbor 2 outfita i jos neke gluposti.

1 Like

Šalji kod brt, nek se nađe :rofl:

4 Likes

ā€œImam preorder bonus, ali nemam igruā€ :joy:

1 Like

Ko kaže brt :grin:
Samo se ja ne hvalim kao neki :rofl:

2 Likes

Ali Kratos kad kaze B O Y :sunglasses: pre beat drop-a u soundtrack :melting_face::grin:

1 Like

@djomla43 samo ja imam ekskluzivna prava da nosim takav profile picture :grin:

1 Like

Brt, koliko koŔtaju autorska prava :grin::grin::grin::grin:

1 Like