Sta nas vise maltretiraju sa ovim trailerima , kad ce vise igra
Ovo bas izgleda obecavajuce, ne bi nista da prejudiciram , ipak prvo skoci pa onda reci hop ali mislim da bi ovo napokon mogao da bude Assassin’s Creed koji bi eventualno mogao da nadmasi dvojku.
pa mogu da muzu serijal sve do WW2 dela… po meni preteruju vise i odavno je trebala igra da prestane, 2 deo stvarno nenadmasen jos uvek…
Dakle cisto rezime malo, poceli su negde od 1200 godine cini mi se ili 1300, pa onda su presli sa Ezio-m u 1300-1400 doba, pa oni nastavci znam da je nesto bilo tpa 1519 ili tako nesto i pokrili su to doba, zatim ide treci deo i doba 16xx-171x tako nesto… sad se tu nastavlja Black Flag
gde je 18xx znas sta sve ima u tom dobu od istorijskih licnosti da se napravi prica ubitacna… pa onda 19xx WW1 i WW2 tematika, to da bude kao kulminacija serijala i da ga konacno zavrse tu, ako naprave i deo gde je samo Desmond tu i moderno doba e da ga bem onda…
tako da od prilike ima mesta za jos 3-4 dela, a vec odavno smorili, tacno ce da izguraju jos jednu generaciju konzola i onda posle nesto novo bio bio red vise…
Problem je u tome sto sve nove igre lice na AC… Cak i watch dogs, moderni AC… A ne neka potpuno nova igra…
thank you kind sir
e o tome ja pricam… smori jedno te isto godinama unazad…
Ja lično nisam mogao vjerovati da će me AC serijal toliko smoriti… Nakon nevjerojatne dvojke i Brotherhood-a sve ide “niz vodu”. Šteta što “muzu” toliko dobar serijal… Valjda će me četvorka vratiti u prijašnji tempo igranja serijala.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Isto sam i ja tako doživeo delove…
I mene smorilo, ali dobro šta je tu je. Za Brotherhood i Revelations nisam očekivao nešto puno, jer su to bili nastavci Eziove priče, pa sam prešao čisto onako da vidim šta će se desiti. Ali trojka me je mnogo razočarala. Očekivao sam pomak kao iz keca u dvojku, ali kada sam je zaigrao, video sam da su sve nove i dobre ideje koje su imali ubacili u dvojku. Nadam se da će barem nešto učiniti od četvorke.
@Studiovpc Zaboravio si na buducnost i nekog kiborg assassina!
Po najavama Ubisofta ova igra bi trebala da bude nalik ACII po pitanju gameplay-a. Ne znam na sta su tacno mislili kada su to izjavili. Slazem se da je serijal ozbiljno smorio, ali je problem sto ne vidim kako bi Ubi mogao ovu igru da unapredi kako bi bila interesantnija. Po meni jedna duza pauza ne bi bila na odmet, da oni lepo porazmisle sta dalje a mi da se malo odmorimo.
Revelations i trojku sam probao…ali nije bilo sanse da ih zavrsim.U Revelations-u me je smarao onaj Tower defence tako nesto,a u trojci iskreno mnogo toga…Cak i bitke brodovima su mi bas tesko ‘‘legle’’.Hteli su kao nesto novo da ubace,a samo se udaljavaju od sjajne dvoje i Brotherhood-a.
A ovaj nastavak…sta znam…iskreno…probacu ga naravno,ali nemam neka preterana ocekivanja.Naprotiv.Po ovim trejlerima podseca me na Pirate sa Kariba.Valjda zbog uspeha tih filmova…nadaju se da ce ‘‘ubosti’’ paznju sa tom tematikom.
stvar je u tome sto sve open world igre padaju u vodu ove jeseni jer izlazi GTA V. Ne kazem da se nece igrati ali pored “petice” sve ostalo ce izgledati kao pokusaj. Cak je i jedan veliki Hideo Kojima pao u depresiju (kako je naveo na tweeteru) kad je video gameplay trailer petice, aludirajuci na to da MGSV ne moze ni da prismrdi GTA. Tako da kontam da je bilo lako bauljati po gejming sceni sa AC3, koja je bila meh, sad se treba bas dobro potruditi i predstaviti. Mislim da koliko end useri mrze EA, toliko developeri mrze Rockstar.
Ontopic: U svakom slucaju izgleda bolje nego trojka. jos ako ubodu pricu, milina. ipak ovo gore napisano i dalje stoji
Istog sam misljenja kao i Akiris. Sve ovo izgleda lepo ali kada izadje GTA 5, druge igre jednostavno nece postojati.