Assassin’s Creed III Main Character Leaked - PlayStation 3 News at IGN
Jako jako zanimljivo
Nove vesti u ponedeljak.
Assassin’s Creed III Main Character Leaked - PlayStation 3 News at IGN
Jako jako zanimljivo
Nove vesti u ponedeljak.
ekstra ideja, ne svidja mi se bas opcija da budem indijanac, ali sta je tu je.
Potpisujem.
Evo jos jedan screenshot od pre 10-ak dana koji pokazuje na istu lokaciju, evo i link:[URL=“http://www.psu.com/Heres-4-reasons-why-you-should-care-about-Assassins-Creed-III--a014398-p0.php?utm_source=crowdignite.com&utm_medium=referral&utm_campaign=crowdignite.com”]Here’s 4 reasons why you should care about Assassin’s Creed III – PlayStation Universe
Mnogo mocno izgleda odeca ovog assassin-a, a i sekirica mu je k’o bombona<3
Ah ja mislio bice nesto ozbiljno danas kad ono jos jedno u nizu nagadjanja “rekla-kazala” , najbolje da sacekamo neku zvanicnu objavu pa onda da komentarisemo.
Sto se tice Americke revolucije (naravno pod uslovom da to i bude lokacija i vreme igre) , pa ono na prvu loptu ne mogu reci da sam nesto preterano odusevljen ali nije ni lose tako.
Ja se samo nadam da iako bude igra smestena u Americku revolucija da se nece radnja citave igre odvijati tamo vec da ce mozda i Francusku revoluciju obraditi kroz igru pa da imamo 2 “settinga” a ujedno to bi mi bilo i najlogicnije s obzirom da pricaju o NAJVECOJ igri dosad.
Eventualno pored Amerike mozda bi mogli da posetimo i Juznu Ameriku I Karibe gde je takodje bilo puno revolucija u to doba i dosta znamenitih i velikih licnosti kao sto su bili recimo : Zumbia dos Palmeres, Pedro Bolivar, Tiradentes, Pablo Bolivar, Zan Zak Desalin…itd.
U svakom slucaju Americka revolucija bi bila dobra ali samo pod uslovom da imaju jos neku kartu u rukavu a ukoliko se citava igra bude odvijala tamo i ako je to sve sto imaju da ponude onda ne da nece biti najveca igra kako su pricali vec cisto sumnjam da ce biti i u rangu dvojke.
Na ovoj slici je crveni mundir znači nećemo dizati ruku na slabašne indijance već na Britansku Imperiju.
Ali ti si Indijanac koliko sam skontao
Bez uvrede xD
Nisam bio nesto za ideju Americka revolucija, ali ovaj cover deluje toliko badass, da mi se cini da ce mozda cak i biti dobro mesto i vreme za kraj serijala. Definitivno bolje nego Kina, ili London.
Vise mi se svidja onaj prvi box art, u prvom postu, ali i ovaj nije los. U prvom ima i pistolj, tako da mi se ta ideja cini donekle apsurdnom za AC serijal, ali, naravno ako uspeju da to izvuku a da ne podseca na klasice 3rd person shoot-ere, bice odlicno.
btw. Cudan potez sa njihove strane ako ste u ulozi indijanca, mislim da to niko nije uradio. Kao prvo, zato sto su u filmovima i igrama indijanci uvek bili negativci a Ameri pozitivce koji pokusavaju da spasu svet od njih. Ista prica i sa Rusima i Amerima.
Ja bi bas u inat tim filmovi gde uvek ponizavaju indijance kao i sto su uvek rusi negativci a ameri jedan besprekoran narod voleo da budem u ulozi indijanca Ovaj cover bas dobro izgleda i jedva cekam neki gameplay trailer
Nema šanse verovatno će fora biti da je red assasina iz Evrope poslo svog čoveka da likvidira vođe Britanaca i tako pomogne Amerima u sticanju nezavisnosti …
Da znam da nema sanse
novac i samo novac. bacite pogled na komentare idiota na ign sajtu. dok su bili italijani bilo je ok. cim su videli american flag, 80% ljudi je day 1 buy. bravo ubisoft. znate kako treba da se mlate pare…
Pa naravno to je očekivano. Sledeći AC će biti u vijetnamu, ti si marinac koga je spičio metak, pao u amneziju i onda se budi kao Enzio, a onaj tamo nastavak će biti praktično Ghost Recon, tako da ćemo dobiti cross play dveju sjajnih igara
voleo bih da bude AC u vijetnamu ali bih igrao jedino ako bi glavni lik bio charlie
Jeste, pa baklje i kamenje da poleti ka francuskoj i kanadi
[SIZE=5]Slike[/SIZE]
Auu ! Sad je sve jasno u ovoj igri bićemo u ulozi Američkog borca za slobodu i demokratiju Ubisoft će da razbije od para u SAD.
Bilo je i ideja o Egiptu, sto je po meni uz Kinu jedna od najboljih mogucih lokacija. Zamislite da se pentrate po Sfingi, piramidama, Aleksandrija, itd, po mom misljenju, mnogo bolja mesta jer su deo starog sveta, samim tim za sve one glyphove, clustere sta vec za the Truth
Egipat bi bila sjajna destinacija za nas koji gledaju samo destinaciju a ovako ce ubisoft naci opet sjajne predele sa kojim cemo biti zadovoljni (u to ne smemo da sumljamo) ali ce uzeti mnogo vise para nego sa pricom u italiji sto su uzeli i sto bi uzeli u egiptu…eventualno kina ali amerika je tako sigurno trziste da nema rizika ama bas nikakvog…ameri padaju u nesvest sada