Koga zanima vise detalja, neka klikne na ovaj lijepi link. Pojavljuju se detalji o glavnom liku, zapletu igre, kao i o lokacijama koje cemo da posjecujemo
http://www.x360magazine.com/general/assassins-creed-3-revealed-along-with-new-trailer/?utm_campaign=twitterfeed&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
Napredak izmedju prvog i drugog dela je bilo ogromna, nadam se da ce tako biti i sa trecim delom…
Deluje mi da ce biti. Po ovom traileru izgleda prelepo, uzbudjen sam vise nego sto sam bio za GTA V, mada najvise zbog toga sto zelim da vidim novi Anvil engine u akciji.
Ali ce zato prica po svemu sudeci biti zalosna. Koliko realno moze da bude zanimljiva Americka revolucija??
pa vidi, iako mi se generalno cela premisa trojke gadi, ne verujem da ce smisliti samo neku budjavu limunadu. ubacice oni tu svasta, tipa washingtonovu mracnu stranu za koju navodno niko ne zna, pa jos tu neke boranije. kao i svaki deo.
Pa valjda hoce, neka misterija teorija zaveri itd. malo da zacine. Ali generalno mislim da je podloga losa. Ne moze da se poredi ipak sa misterijama i mitovima koje okruzuju templare itd… Ali i ja mislim da preteruju sa stancovanjem. Poceli su isto kao i sa COD serijalima u beskonacnost samo da izadje jednom godisnje pa sta god to bilo.
Ovo izivljavanje nad crvenim mundirima me podseca na mesavinu Patriote i Poslednjeg Mohikanca sa Daniel Day Lewisom
Sta znam, volim ovaj serijal i iako je mozda nekome dosadio, ja ne mogu da se zasitim ove igre i bio bih zadovoljan sa novih 20 h svake godine koliko otprilike igranja donosi ovaj serijal po igri ( naravno pricam za sp kampanju ). Neko je spomenuo da mu je zanimljivije bilo dok je bilo sa templarima. I ovde su templari aktivni kao i u svakom delu, jer prica ide generacijama ubica preko raznih kultura i kontinenata, tako da njiovi prsti u tok igre nece biti nista manje umesani nego u prethodnim delovima igre. Ima ovde mesta za mnogo zanimljivih zapleta, sto sa doseljenicima koji hoce svoju drzavu, preko mundira koji hoce svoju koloniju i preko gomile tada jos uvek brojnih Indijanskih plemena koji se bore da zadrze ono sto je njihovo, a sto im se klima pod nogama. Ko zna, mozda na kraju ispadne da je Eziov cukun unuk spremio Bostonsku cajanku