Jesam to samo ja, ili su poceli da izbacuju jedan trailer dnevno za AC III.? :?
Kad ce vise?
Ovo mi je najiscekivanija igra godine,
toliko sam se udubio u kompletan lore AC da prosto nemogu da docekam da i ovo zaigram!
Kontam igra ce biti odlicna, ima novi engine i sve, ali oduzili su ga previse… Ako ne zavrse ceo AC serijal sa ovom igrom, rizikuju da postanu kao CoD. :doh:
Pravo da ti kazem nece da ga zavrse sto posto jer igrica je predobra a i isplati im se da produze malo…
Ja na zadnja 2 trejlera pricam da su smorili. Pa oni gameplayevi i te gluposti. Sta dave vise ili izbacite ili ne, vise me bas briga igracu je tek kad cujem spojlere namerno.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
Potpuno se slazem, smaraju nevidjeno. Pogotovo onaj trejler sto je u vidu nekih slika. A jos i pesma I’m coming home… ne ide uz Assasin-a nikako.
[SIZE=5]Prvi Desmond-ov screenshot u Assassins Creed 3 se pojavio[/SIZE]
Zna li neko ko je ovaj drugi lik s’leva (sedi covek)?
Brate to ti je William Miles, Desmondov otac…znam ih bolje nego svoje komsije!
Pa igra jeste predobra, i isplati se njima, ali moras se sloziti da se isplati i za Call of Duty isto, pa je opet isfurana igra. nemam nista protiv da zavrse Desmondovu pricu pa da krenu sa nekim novim likom, i malo redefinisu igru. To je ok. Ali izbacili su keca sa Altairom, pa tri igre sa Eziom, i sad ovo sa Connorom. Ne bih voleo da igram sa jos pet Assassina ( a moracu ako ovako nastave, cisto da vidim Desmondov kraj ). Po meni bi bilo logicno da je u AC III glavni lik Desmond, i da sa njim igras, kad je vec kraj Revelations-a takav kakav jeste. Pa onda pravite ostale AC igre sa novim likovima. Ovako samo muzu pare samo za novog lika i nova oruzja… ._.
Nazalost, cini mi se da nece skoro zavrsiti serijal uopste, jer zaista mnogo razvlace pricu, a ne daju nikakve odgovore, imaju mnogo prica preko mnogo medijuma, stripova, knjiga, igara, pa i onim animiranim filmom. Imaju zaista mnogo razvučenu priču, i teško da će se završiti sa ovim delom, verovatno ce biti kao sa AC 2, da smaraju sa jos jednim, mozda dva dodatka u vidu celih igara, pa da idu dalje istim tempom, iz godine u godinu, ili da sve sbrzaju i nabiju u jednu igru, ostavljajuci igrace da se pitaju WTF. Verovatno ce da cede dok god se prodaje, cim padne prodaja ispod nekih njihovih ocekivanja, tad ce zavrsiti igru, verovatno na sledecoj generaciji konzola, onako radi reda
To je to sto ja hocu da kazem. Razvlace i cede, i sa svakom igrom donose 50 novih pitanja. a odgovora nigde. Preterali su ga, i to dosta. Umesto da naprave lepo 3 igre sve svega, da bude AC trilogija, pa da se to sve malo bolje napravi, svake godine izbacuju po jedan deo, i sve vise razocaravaju…
Aaa vidim ja lice, bilo mi glupo da odvalim da to nije Desmond u buducnosti.
Ne mogu da verujem da ga se ne secam uopste, evo sad sam ponovo krenuo AC:Revelations, pa cu da obratim paznju na njega.
Nisu naivni ovi iz Ubisoft-a…postoje 2 verzije trejlera, ovo je puna verzija…
…ako nekoga zanima u cemu je razlika, neka skokne na 2:09, ono sto smo dugo cekali da konacno prikazu…
Pa fala bogu malo i amere da ubija, ovo mi vec nije lose, jer realno, on je polu indijanac polu britanac, kako god su ga napravili, a bori se za ljude koji su mu uzeli zemlju.
Sto se mene tice pricu ne moraju da zavrsavaju samo ako ukapiraju toliko boljih perioda za AC od ove americke revolucije.
Lepo bi bilo da vidimo nesto u nekom Azijskom stilu, ili sa nekim piratima, ili sta god, ja cisto kazem sta mi prvo padne, oni imaju dizajnere za to pa nek razmisljaju.
Ali realno, prebacice oni ovu igru na next gen, cisto da vide kako se prodaje, pa ako tad malo zastane onda ce je zavrsiti na tom serijalu na next-gen-u. Mada, cisto sumnjam da ce im opasti baza igraca sa ovolikim trejlerima, vise i oni koji nisu hteli da igraju sad su 100 puta videli trejler, a oni koji su iscekivali igru su se smorili jer izbacuju trejlere a ne igru.
Ja kontam da ce izbaciti jos jedno 3 komada dok igra ne izadje. Ne znam cemu to stvarno, preterali su ga brate mili. Ubisoft kako je krenuo sa AC serijalom, sledeca igra ce cela biti prikazana u trejlerima, nece biti potrebe za igranjem.
Ni meni se ne svidjaju ovoliki traileri, znacu celu igu samo njih gledajuci…
Ja juce zavrsih i Brotherhood, tako da sam se potsetio cele price…
Ne volim nikako promenu likova, ali mora se jer igra prati asasine kroz vekove i bitne istorijske dogadjaje…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ma da, i ne kazem da su svi losi, ali ono, sta ce mi 20 trejlera i 5 gameplay-a. Oni u tih 5 gameplay-a celu igru su mogli da predju i da kazu “oops sorry”.
Ma meni se ni onaj trejler za Revelations nije svidjao ako se secate. Ok je na pocetku, mada je onaj ritam totalno van serijala al jos skapiram da lik peva. Znaci oni su bukvalno pesmu pustili na trejleru za srednjevekovnu igru.
Umesto da komponuju nesto bas za to, al jbg, to se placa, a ovako samo pustis u plejeru mp3.
Ne znam gde da postavim pitanje pa cu to uraditi ovde…
Da li neko zna odakle mogu da skinem Assassin’s Creed The Chain strip? The Fall sam skinuo pre dosta vremena i nisam ga jos procitao, ali The Chain ne mogu nigde da iskopam, a ta dva stripa su povezana.
Hvala unapred.