Army of Two opis

Jedna od dugo najavljivanih igara za konzole jeste Army of two.Glavna stvar ove igre i oslonac za dobru prodaju jeste co-op.Njihov slogan glasi ovako:’‘Co-op isn’t a mode anymore, it’s a game!’’.
Igra je u prodaju pustena 04.03 za Americko trziste, dok je u EU stigla 3 dana kasnije, 07.03.
Ljubitelji co-op-a, jedva su docekali ovu igru jer je najavljivana da ce biti revolucija co-op igara.Tako je i bilo.U ovoj igri videcete neke co-op fazone koje drugo nigde niste mogli.Neki od njih su back-to-back pucanje(ledja o ledja), ovo je vrlo korisno kada vas neprijatelji okruze, medjutim, igracima nije dato na slobodu da biraju kada ce iskoristiti back-to-back.Sledeca zanimljiva co-op stvar jeste kooperativni spust padobranom.Prilikom ovoga, jedan igrac upravlja padobranom dok drugi ubija neprijatelje.Steta, pa se ovo javlja samo 2 puta u igri jer je vrlo zabavno.Postoji jos co-op trikova kao sto su penjanje na velike visine sa lopovskom, dizanje teskih objekata zajedno itd, da se ne zadrzavam previse dugo na ovome…
Jos jedna novina u Army of two jeste ‘‘Aggro’’. Aggro vam omogucava da privucete paznju na sebe, dok vas ortak ode njima s ledja i pobije ih.Medjutim, ova stvar je jako dobro resena u igri.Aggro dobija igrac koji ‘‘rostilja’’,ima vecu pusku, nije u zaklonu itd.Tako da, npr. ukoliko vi imate uzi, a vas protivnik rotacioni top, vi cete biti skoro ne vidljivi za protivnike, sto ce vam dati veliku prednost.
Army of two dodaje jos jednu stvar koju ste uvek zeleli da uradite, a nikada niste mogli u video igri, a to je da se napravite mrtvim.Ovaj ‘‘manevar’’ je vrlo koristan ukoliko imate malo helta i nigde u blizini zaklona.Tada ce u srz vatre uci vas prijatelj, ali cete vi ostati zivi.Ali bez obzira na ovo EA je odlicno napravio reakciju protivnika, ukoliko vas jedan isti vojnik vidi kako ustajete i opet se pravite mrtvim, docice i napravice sito od vas:).
Dosta o gameplay-u.
Prica.Hmmm.Klasicna kolji koga stignes pucacina sa po nekim side quest-om koji cesto slucajno zavrsite.Ova igra, obezbedice vam minimum 8h igre.

Evo screenshotova: