Apotheon Launch Trailer

Kako je moguce da neko do sada nije napravio igru sa ovakvim art-stilom? :slight_smile: Deluje mnogo interesantno, izasla je danas za PC i PS4, a bice i dostupna na PS+ u toku februara.

https://youtu.be/9dhfsg1waxk

Da, jesu, u neku ruku sa sliÄŤnim stilom, i zove se Outland :slight_smile:

https://youtu.be/ZOsyTBhp4Hs

Ali da, igra deluje interesantno. Kul je što je Plus odmah po izlasku. Bolje ovakve igre, koje su nove i izlaze odmah na Plus nego neki Knack, barem po mom mišljenju :slight_smile:

Ja sam je pre pola sata skinuo za PS4… :slight_smile:

US može danas, a EU/UK će sutra moći da skine.

Yup…

Svasta cu otkriti da postoji u gejming svetu… Igrao bih, ali toliki mi je backlog da je to strasno, ne mogu sada da igram.

Ako budeš mogao, ubaci između igara, nije duga, prešao sam je za 6 sati, tako da nije ništa strašno, ako ne sakupljaš sve što ima da se sakupi :slight_smile:

Probao sam igru 20-ak min…
Bolje je nego sa misem 100% , posto je meni svaku igru cudno igrati sa misem i tipkovnicom, veruj mi **nikada **nisam voleo igrati igre sa misem i tipkovnicom, dizem kapu onima koji tako igraju, probao sam igrati skoro sve zanrove **ali djabe **ne ide, od UVEK igram igre sa kontrolerom…:slight_smile:

EDIT:
E jedino sto bi mogao igrati sa misem(tipkovnicom) to su strategije…a ostalo…

Znas kolko je cudno kad ti neprijatelj dolazi sa desne strane i prodje te u levo, i ti sada moras misa da pomeris u levo (nije dovoljno da pritisnes strelicu u levo), jer ako samo pritisnes strelicu u levo, on ce hodati u levo ali okrenut ledjima protivniku. Ne znam jel sam bio jasan…

EDIT: Jel i na PS4 ima kursor?

Razumem…za_ebano je, a pogotovo za takvu igru…

Nema na PS4, tih “problema”.

Jel ima neki kursor na PS4 kao sto ima na PC?

Yup, i[COLOR=#333333][COLOR=#333333]mas i na PS4 kursora.[/COLOR][/COLOR]