Android ~ 100e

Brat gleda da kupi android telefon za oko 100e, po kvalitetu izrade, podrsci za os (necu da mu rutujem tel. i turam custom rom-ove pod garancijom) i specifikacijama, koji su najbolji izbori?

Za te pare neka kupi windows phone, jer svaki android za 100€ će štucati.

Dobar odg. Pretpostavio sam i ja da ce takav biti ali klinac je i android mu je pojam za telefon, windows telefon je ipak za nekog ko ozbiljnije koristi svoj telefon.

Jbg onda ne znam :slight_smile: neko iz android departmenta će ti javiti :slight_smile:

Prvo sto mi pada ma pamet je Xperia L. Mislim da je u tom ranku nov. Bezi od Huawei-a

Ja mogu da ponudim (XBR Shop) LG L65 za 124€!
Teško da ima išta bolje za te novce, a kamoli za 100€.
Možda ipak da baci pogled na Lumia modele…
Lumia 530 je 110€

Android od 100€ ti je ko kopije Nike patika sa buvljaka… Verujem da je windows phone mnogo bolji.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

Moja preporuka je Vixax smary fly x50 telefon je oko 150 evra koristim ga par meseci u veoma sam iznenadjen za te pare ne moze bolje ima quad core , 5,5 inca ekran , 1 gb rama 8 mp zadnja kamera prednja 3 mp … Extra telefon po meni

Za te pare realno ne moze naci kvalitetniji android barem ne nov samo polovan mozda s2 s3 varijanta polovnog, sto kazu i ostali WP telefon tacnije nokia 525 bi u tom nekom cenovnom rangu bila daleko bolji i kvalitetniji izbor.

Ako uspijes naci, uzmi HTC One X. Mozda moze da ode do 120e, pogledaj review za telefon, radio ga je cak i MKBHD

Hvala vam svima na predlozima, predlozicu mu wp, ali sumnjam da cu sa time daleko otici.

I znam kakvo je stanje sa androidima, majku mu i oni od 200e znaju da budu bloatovani i da uzasno rade, ja sam na svoj soc shitsung android stavio custom rom i radi savrseno, ali ne bih to radio na njegovom telefonu zbog garancije.

Ja mogu da ti preporucim moj Idol Mini koji me sluzi odlicno a kosta sada oko 100e nov…
Jeste da ima 512mb ram-a ali radi svaka cast…

Ili za 150e polovan Idol X u ekstra stanju…

Ostale Xperie itd za te pare su krs…

Msm da ovaj Alcatel Idol Mini moze da ga sluzi odlicno…
Imas moj review na forumu… :smiley:

Kvalitet izrade sasvim ok, kad moze S4 da bude plastican moze i Idol Mini…
Ekran odlican IPS LCD (4.3 incha) to je i najbolja stvar kod ovog fona…
1.3 Ghz procesor i Mediatech chipset su ok sasvim…
512mb ram, malo teze ide multi-tasking ali radi odlicno kada ne multi-tasking ujes previse…

Sve ostalo za taj cenovni rang odlicno…

Blade q
Savrsen telefon za te pare,a ni da stucne tokom rada.Koristim ga vec 1god i nije me razocarao ni malo.Topla preporuka.

Na android sa 512MB RAM-a zaboravi. Ne ide to. Za te pare Windows phone ako hoćeš da ti radi normalno.

15000 je ogranicenje neko novcano.
Porazgovaracu sa bratom o wp, a sto se androida tice shvata kako stvari stoje i hvala na svim predlozima.

Evo ovdje naruci :smiley: http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-A850-Octa-Core-mobile-phone-5-5-IPS-MTK6592-1GB-RAM-4GB-ROM-5mp/1731056419.html

Sacekas 20-ak dana ili preko DHL-a naruci, onda te postarina oko 20e ispane. Sto se tice originalnosti i regularnosti, lako je vidjeti feedback i genaralnu ocjenu prodavca.

Da taj Lenovo je jako dobar…

Mozda neki xiaomi? Koliko para moze da bude 2ka?