Alan Wake II - Official Trailer | gamescom 2023

5 Likes

Jedva čekam :star_struck:

Imam žeŔći TLoU2 vibe iz nekog razloga. Da li zbog kamere, gameplay-a, ne znam ali tačno mi deluje kao da su tu igru imali za referencu Å”to se tiče nekih stvari. Inače imam trip kao da ću da igram sa John Wick-om :joy:

Što se mene tiče Game of the year :smiley:

Hoću termostat u collector’s edition:-D

1 Like

Ova linearna igra će posle 300 sati Starfielda da mi legne kao nova mlada. Jedva cekam.

6 Likes

Jesu li uopŔte prikazali konzolni gejmplej nekad?

Čekaj da ispeglaju da radi u 30fpsa :grin:

Cekaj, ko je ova teta?

Ne igramo kao Alan Wake? Ili je ovo samo delić, nisam mnogo pratio.

Samo deo, igra se sa Alanom.

1 Like

Koliko sam ja skontao (google :grin:), ima dve priče u igri, jedna je sa Alanom, jedna je sa curom. Nekako imam osećaj da je 50/50.

Račun:

1 Like

Al ce da bude vilica do poda kad na kraju skontamo da je glavni negativac u igri Jesse Faden

1 Like

No me gusta, nikad nisam voleo kad priču baziranu oko 1 lika, cak se tako i zove igra, a u igru ubace da igras sa drugim.

Ne znam dobar primer gde je to uspelo. Aj videcemo, svakako jedva cekam AW(+ crna riba pola igre) 2 :grin:

1 Like

Slažem se. U Alan Wake, želim da igram kao Alan. Ali budimo otvoreni novim idejama. :grin:

Alan! :sweat_smile:

3 Likes

Gde si ovo iskopao. :melting_face:

1 Like

S obzirom da su ubacili ā€˜Atiija’ iz Controla, bice jedan ā€˜universe-mindfuck’ :grin:
Takodje ova atmosfera se bukvalno oseca preko snimka… jezivo je koliko je dream-like, a ujedno i poznato!

1 Like
3 Likes

Bas dosta segmenata podseca na igru Control,bar meni posto sam je presao pre nedelju,dve dana…Zvukovi,naracija itd