Akcije i popusti na PC/LIVE/PSN servisima

Pa nije baš, ovo prvo je Super Deluxe verzija sa 4 odlična DLCa za 30$, ovo tvoje je samo Deluxe bez DLCova i košta 40$. Sad sam prvjerio Super Deluxe na Storu je okruglo stotku.

Aaa sorry, prevideo sam.

Opet mi se nudi konverzija na GPU za 1$ iako sam ranije koristio to. Nema veze?

Da ganjam sad sto vise meseci Golda ili Game passa pa da uradim konverziju?

Jeste. Sto vise, s tim da vodi racuna maximum je 36. To sto pise 1$ pisalo je i meni ali kada sam hteo konverziju kostalo je 15$ sto svakako nije puno ali cisto da znas.

Pozdrav,nov sam ovde i prvi put se susrecem sa xbox i game pass i ea play.dal vredi jos uvek uzeti ea play na godinu dana imam na nalogu do 6.meseca 2021

Nije uradilo konverziju dodalo mi samo mesec dana za dolar :joy:

Kako nije? Ja sam skoro odradio konverziju i sve je bilo ok?

Mozda zato sto sam ranije, ko zna.

Koliko si meseci pokusao da aktiviras?

Uzeo fh4 ultimate add ons za 19.99$ sad mogu kompletirati sve

Igra Final Star za Xbox, kod je za 1600 kopija pa požurite:

M94TW-HPYJD-VD2QT-279QJ-QKJ6Z

3 Likes

Ja sam uzeo nek čuči. Hvala.

Pomagajte braćo, šta uzeti iz Argentine Valhallu ili Watch Dogs Legion? Po pričama ovde koliko sam razumeo Valhalla bolji izbor?

Ne bih obe, gledam da uzmem jednu, eventualno dve skuplje igre (druga bi bila Immortals Fenyx Rising, ali još razmišljam dal da bacim toliko para odjednom na igre) onda od ostatka love ono što je badava na Store-u.

uff pa dve skroz suprotne igre :grinning: ako te radi AC fazon, go for it. 80+ sati imas zagarantovano samo za glavnu pricu, jos upola toliko ako si zaludjenih da cistis celu mapu i dodjes do drugih zezancija.

1 Like

Pa igrao sam i Watch Dogs i AC, naravno do sada odigrano, AC klasa za sebe u odnosu na uvek nedorečeni Watch Dogs. Jedino što mi se kod Legiona sviđa jeste grafika, koja stvarno deluje fenomenalno, i kao nešto što bi trebalo kupiti za next gen, jednom kad stigne.

Za sad sam više za Valhallu i eventualno Immortals Fenyx Rising, koji uzimam sigurno, samo ne znam dal sad u toku ovih popusta ili kad još malo padne cena.

Navali narode, dok još ima. Kodovi nisu trial, rade i za postojeće korisnike. Mogu se sabirati s tim da možete kupiti maksimalno deset kodova po jednoj kupovini.

Ja sam redeemovao dva, više nisam mogao, ali sam kupio još desetak nek se nađe. :stuck_out_tongue:

Pih, isteklo. A taman ukljucio automatsko obnavljanja da Luna moze da igra Gears

Ne znam zašto piše da je isteklo, radi ponuda još koliko vidim. Ima mnogo prodavaca, samo odaberi najjeftinijeg:

https://www.eneba.com/us/xbox-xbox-game-pass-ultimate-7-days-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-global?currency=USD&af_id=awinus&utm_source=awinus&utm_medium=aw_166580_slickdeals.net&utm_campaign=aw_Discount+Code&currency=USD&awc=20387_1611811170_46f5c2675693d3dbdbee6ef258d8bd0f

Mislim da su to kodovi sa Pringles cipsa, svaka konzerva ima kod za 7 dana, ko voli cips spoji malo lepo i korisno. :stuck_out_tongue: Mislim da je to posto sam ja uzeo par komada i isti je dan isteka koda kao i na enebi. Samo sto moze dve limenke na jedan mejl, al kao da je tesko napraviti mejl :grinning: Jedino sto je glupo jeste kod na spoljasnjoj strani moze svako uci i uslikati kod. Pritom svaka konzerva ima sansu da osvoji XB series X al nemam ja srece s tim igrama :crazy_face:

1 Like