Afterfall: Insanity

Razvojni Tim: Intoxicate Studios
Izdavač: Nicolas Entertainment Group
Engine: Unreal Engine 3
Platforme: Xbox360, PlayStation 3, Microsoft Windows
Žanr: Survival horror
Datum izlaska: 25.11.2011(PC verzija) ; TBA 2012 (konzolna verzija)


Radnja igre se odvija 2032, dvadeset godina nakon Trćeg svetskog rata koji je vođen između Nacističke Nemačke, Sjedinjenih Država i Sovjetskog Saveza. Da bi preživelo pakao nuklearnog holokausta čovečanstvo je pobeglo sa kontaminirane površine pronašavši bezbednost u ogromnim bunkerima i novonastalim podzemnim gradovima. U svojoj borbi za goli opstanak ljudi su suočeni sa strašnim mutantima, krvožednim plaćenicima i raznim drugim opasnostima.

U Afterfallu nećete biti suočeni samo sa posledicama nuklearne katastrofe, već i sa tamnom senkom prošlosti u ulozi misterioznog psihologa Alberta. Kao Albert, igrač će biti deo medicinskog tima čiji je zadatak praćenje mentalne stabilnosti preživelih. Albert mora da se suoči sa svojom najvećim slabostima i najdubljim strahovima kako bi preživeo u klaustofobičnom podzemlju iz kog nema povratka i gde tama krije mnogo više tajni od običnog ludila preostalih preživelih.


https://youtu.be/6MgUjvKAVG8

https://youtu.be/sq45iaw7JOk

https://youtu.be/yv35kCR__70

Postavio sam tred ovde iako igra jos nije izašla za Xbox. Ukoliko admin tim smatra da mu ovde nije mesto neka ga prebaci u rubriku za druge konzole.

cim izlazi za konzolu, u dobroj je rubrici, inace sad gledam da se pojavila za PC.