Pentranje i doskočice deluju kao uncharted, sve ostalo ne. Više je ovo hitman prilaz koji je više akciono orjentisan nego Uncharted.
U Unchartedu ideš napred i to je to, ovde ipak imaš fore i fazone kako da rešiš problem na određenom delu nivoa.
Pentranje i doskočice deluju kao uncharted, sve ostalo ne. Više je ovo hitman prilaz koji je više akciono orjentisan nego Uncharted.
U Unchartedu ideš napred i to je to, ovde ipak imaš fore i fazone kako da rešiš problem na određenom delu nivoa.
A dobro, nisam mislio na konkretan gameplay nego više kao kompletan vibe igre me asocira na Uncharted 4. Ali iz tvog opisa svakako deluje super. Jedino me grafika malo buni, kao da je malo stilizovana, ne baš level Fortnite ali nešto između, ili se ja tripujem…?
Nešto nalik Life is Strange samo detaljnije… Ne znam kako da objasnim ![]()
Glacier Engine, isti koji pokreće Hitman, a on je napravljen sa namerom da sve izgleda tako malo stilizovano. Kontam da nije napravljen da bude mnogo fleksibilan. Pogledaj Hitman i onda First Light i videćeš da skoro identično izgleda, sem naravno arta.
Oni su pričali pre o toj tehonologiji da im je fokus da naprave velike nivoe sa puno ljudi i da bude što interaktivnije. E sada kako će to da se prenese na neke driving sekcije, svi se i dalje pitaju, jer ima vožnje u First Light, a nije napravljen engine za velika prostranstva, zbog streaminga i svega ostalog.
EDIT: Inače, sve njihove igre izgledaju slično, čak i Hitman 1 liči na Hitman WoT. Freedom Fighters, Kane and Lynch, sve imaju taj karakteristični stil, jer sve pokreće isti engine samo ga razvijaju više i više.